ALLTING HAR EN BAKSIDA

jag vet någon som skulle DÖDA om inte smink fanns .. ;)





Grrrrrrrrrrrrrrrr

PROMENIX



Nej, jag blir helt galen av att tänka på detta nu ..

Nu ska jag försöka ta mig an alla 3 hundar och sticka ut och sparka, behöver få tänka på detta.
JAG HAR JU EN STALLPLATS, MEN JAG MÅSTE JU HA EN HÄST!

help me.

BESLUTSÅNGEST



Oh, va jobbigt detta är. Har beslutsångest så det bara skriker om det!
Vet inte riktigt vad jag ska göra?

Jag har 3 alternativ att välja mellan ...


1. Ta en häst som jag gillar, men som dock har en pålagring som vi tror börja spöka.
Känner henne jag ska låna av.

2. Leta upp en annan häst och ta på foder, från någon som jag inte känner ..

3. Köpa/ låna häst för senare köp av någon som jag inte känner..


Någon som kan hjälpa mig?
Har ju fasiken stallplats och grejer nu, som jag inte tackat ja till än!
Vilket jag borde göra så fort som möjligt innan någon annan får den!!!

Fast iofs, kommer ju garanterat ha häst inom 3 veckor, det har jag bestämt mig för..
Så kanske jag borde tacka ja och ställa dit hästen sen?
Det låter ju faktiskt bra.... eller???

tufft.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !



Har precis fått ett mail som gör mig tår-ögd av glädje!


HAR FÅTT STALLPLATS PÅ EN RIDSKOLA I UMEÅ!

Nu är det bara häst som är osäkert..
Får förhoppningsvis besked ikväll om jag behöver söka en ny häst på foder eller inte.
SPÄNNANDE. jag har ont i magen, är galet nervös.





(Malins stall)

GIVE ME MORE



Har nyss kommit hem från stallet nu, blev ingen ridning när jag började fundera på vart fasen jag skulle rida nånstans? Hade ju iofs kunnat tagit in de andra hästarna och rida ute i hagen efter vidare eftertanke..
Men det bidde iaf inte, och självklart hade Malin hunnit mocka också.. *suck.
Men hörde att hon hade varit halvt ledig idag, så det får bli mockning imorn för min del istället :-) och kanske en ridtur om vi har tur med vädret! (HOPPAS!)

Jag är ganska effektiv ändå.. Igårkväll/natt satt jag uppe och sökte jobb som en galning och imorse på förmiddan har jag suttit och toksökt stall i Umeå, har hittat ett par stycken som jag känner godkänner allt på min lista.
Så nu är det bara att hålla tummarna på att jag får tag i jobb och ett stall i Umeå, förhoppningsvis så fort som möjligt! För nu vill jag bara sätta igång med mitt liv!

Tänk, så mycket en dag har att ge egentligen.

Tog lite nya kort i stallet idag med.


L  O  V  E !



Silence, Corvette, rumpen på Lillan, Carizma och Carmen.



Snygging!




Ohja! Jag var tok-nöjd!


peace


POST TACK



Haha, jag beställde alla hästgrejer i torsdagsnatt, och det stod att det kunde ta 3-7 arbetsdagar innan grejerna kom.. och ändå står jag här hemma och toktrampar och väntar på att postbilen ska komma, 2 arbetsdagar senare!
Tror verkligen inte ett dugg på att detta kommer hända idag, men hoppet lever fortfarande hos mig!

Jag har sån galet lust med att åka bort och rida idag, solen skiner, plusgrader ute och inte blåsigt.. kan det bli bättre?! men ack, det är snorhalt överallt, som en jäkla isgata, och när jag väl tänker efter så finns det fanimig inte några ridvägar här heller på vintern! Det stör jag nåt så extremt.
Om jag nu hade kommit ihåg hur man körde traktor (jag har faktiskt kunnat det!!) så skulle jag ha skottat upp ute på åkern och hämtat sand (från nånstans) och sandat gärnet! Men nu vet jag ju faktiskt inte hur man kör traktor, och jag vet inte heller var man kan hämta sand..
Men är det nån som vet hur man kör traktor eller var man kan hämta sand? CALL ME!

Jag har faktiskt börjat inse idag att jag är arbetslös igen! MIN FÖRSTA dag som arbetssökande, känns konstigt. Men det är ju så det är, skulle ju ha blivit det förr eller senare någon gång, ändå så :) hehe.
Så nu har jag sökt jobb och med tanke på att min chef i norge skrev att jag har varit BUTIKSCHEF så hoppas jag o tror att jag kommer ha extremt mycket större chans till att få jobb.

Så, funderar på att kanske ta bussen upp till Umeå någon dag till Krille och söka jobb.
Kan vara behövligt. Jag tror inte på att få jobb genom internet (men har själkvklart sökt ändå, kan som inte göra så mycket annat ifrån skogen).


Nu tror jag att jag ska ringa Tina o hoppas på att hon inte gör nåt idag, så vi kan hitta på nåt :)
Vore skitkul.

Men först ska jag vänta till posten kommer och sen ska jag bort till stallet och mocka, blir väl till att ta in Lillan lite o pyssla om också (måste också höra med Malin vart fasen man rider nuförtiden här också!).


Puss på er



Lillan & Carizma

...



Loved
you yesterday

Love
you still

Always
have

Always
will

LOVELY DAY !



Älskar denna dagen, är så nöjd ändå för att vi åkte tidigare från Oslo, för då hann jag med att träffa Krille och vara i stallet idag! (skulle ju hinna vara i stallet hela veckan annars också, men det gick ju ändå fortare!)

Har varit i stallet och städat ihop litegrann, sopat o sånt (Malin hade redan hunnit mocka, typiskt nog.)
Men jag höll mig upptagen med saker ändå hela tiden! Sen gick jag ut o borstade av Lillan litegrann :) (längtar tills hennes nya fina rosa grimma kommer!!) haha, Carmen (föl) är helt sjukt nyfiken, hon bet tag i grimskaftet och skulle hålla i Lillan åt mig medan jag kratsade hovarna, sen bet hon tag i skon min och började slita och dra! (luktade gott?)

Så jag är sjukt nöjd idag o snart kommer papi hem med pizza, onyttigt men det förtjänar jag!

Igår hade vi också sjukt trevligt, var totalt uppe i typ 46 timmar jag var lite flummig i slutet innan jag gick till sängs.
Hilda och Hampe var här, Krille var här och sen kom Robin och Queenly :) vi spelade yatzy och kort o så, och det var kul att få lära känna Hilda mera :) söt tjej lillebror skaffat sig!
Det var lyckat.

Underbart att få träffa mannen i mitt liv igen må jag säga :)


Jaja, nu ligger Tyson här bredvid mig i soffan och toksnarkar, haha (katten).
ska försöka göra någon nytta nu, som o börja planera Mommie's födelsedags-party ! ;)

Puss o peace på er alla!
önskar er en god vecka.



Älskar den här bilden på min förra häst (Ormen) och jag efter ett träningspass :)
fina fina häst.

ILLUSIONER



Nu är jag äntligen hemma, både jag o Kattis, så nu bor jag i Ramneå iaf 1 vecka till, sen blir jag förhoppningsvis sambo!
hehe.

har varit vaken KONSTANT de sista 38 timmarna, och fler ska det bli, är och har varit så sjukt trött att jag börjar sett hus som inte finns, röda luftballonger som är på väg att landa på vägen, två människor som varit på isen (medans det varken var någon is, och inte några människor heller)..
Shit, inte alls bra att vara vaken såhär länge egentligen!

haha, känner mig bara sjukt full idag.

hörs imorn-
Over and out.



PS!!! JAG KÖPTE MIN SNYGGA VÄSKA NI FICK SE PÅ BILD!!!!!!!!!!

(
) ...... :):):)

SKUM JÄVLA DAG



Hela dagen har jag gått o tänkt på det jag skrev om tidigare, om killen som dog.. Att det kan gå så jävla fort och vad jag skulle ha gjort om Krille dog, alltså usch, det finns inte i min värld, för det SKA och FÅR inte hända. Men det är ju det man aldrig vet, det kan ju faktiskt hända när som helst! Det är så jävla hemskt. mår så dåligt när jag tänker på allt..

Dagen har af varit jävlgt skum, har både varit en väldigt lycklig dag som har blivit så fruktansvärt sorglig..
Efter jobbet (vilket blev ett bra avslut, sålde för 13.000kr.) så gick jag till kontoret för att lämna nyckel och timlista. Han hade skrivit ett OTROLIGT gullgt "intyg" eller "attest" till mig, där skrev han att jag hade varit BUTIKSCHEF eftersom jag har faktiskt varit det, klämde han ur sig ;)  så det blev jag otroligt nöjd över, och att alla hade tyckt så himla bra om mig, jag var pålitlig och snäll och duktig på det jag gjorde och han verkligen rekommenderade mig till ett liknande jobb. Jag blev rörd.

Känns verkligen hur skumt som helst, ska jag vara glad eller inte glad? Nej, det spelar ändå ingen roll om jag skulle få ett svar, för jag skulle ändå känna mig nere. FAN vad jag är jävlig på att lida med andra. Men det är bara för att jag sätter mig själv in i situationen och usch det drar ner mig till botten.

Kikade in på hans facebook en sväng och läste allt fint vad alla hade skrvt, och jag blev så tårögd, skulle så lätt kunna stor-böla om jag bara släppte efter...

så jävla onödigt att folk ska dö. det är ett jävla dumt påhitt.

imorn ska jag åka tåg hela dagen, mot Mora för o möta Kattis. Vi får se hur det går..
(hoppas jag har internet på tåget!)

godnatt.
puss.

RÄDD



Helt sjukt. Gickpå jobbet som vanligt idag, skulle bli en normal dag där jag jobbade sista dagen innan jag åkte hem. Solen lyste och jag lyssnade på bra musik på tunnelbanan. När jag kom fram kom chefen och hjälpte mig med kassaapparaten som jävlades på alla sätt o vis, den vllle inte öppna sig. (vilket var jättekul när det kom en kund som ville ha växel tillbaka!)..
Aja, sen pratade jag med min bror på facebook, fick höra att en av hans kompisar dog igår.. aldrig kul att höra nåt sånt. Jag frågade vem det var och fick lite panik, shit! Han känner ju Krille med!
Ringde Krille och berättade, åh, vilken ångest jag fick.. Han visste ju inget o var ju på jobbet :(
Men han tog det bra, men hårt..

Vi träffade den här killen i somras med hans tjej, enda gången jag träffade han faktiskt.. men åh vad jag lider med henne, det måste vara bland det värsta som kan hända!
Jag kan knappt tänka mig hur sjukt dåligt hon mår, och hans familj...
fy, jag blir alltid så skärrad av sånt här. hatar det hatar det hatar det hatar det!

Tänk att ha träffat en person som du känner att du vill dela ditt liv med, och sen en dag är allt över och du kan inget göra. Han hade tydligen dött av hjärtstopp, bara sådär .

Fan va fort det kan gå, det gäller verkligen att ta vara på dem man älskar och leva sina dagar som om det vore den allra sista! åh, nu känner jag bara att jag vill hem till Krille, åh jag skulle dö om han försvann..

Gud vad jag hatar sånt här. livet är så jäävla orättvist då det finns gamla och plågande människor som faktiskt VILL dö, också är det unga friska människor som får dö ändå..

Hatar detta. Vet hur många som helst som kände han..

Vila i frid, J.
Och jag beklagar verkligen till hans familj, nära och kära och självklart flickvän.
Finns verkligen inga ord.

LÄNGTAR!



Yiha, nu är jag nöjd!
Har klickat in mig på Hööks och klickat hem lite häst (+hund) grejer!
Men allra främst hästgrejer såklart!

Detta har jag köpt till Lillan... :)




En toppenfin rosa grimma ...



En snygg lädergrimma i kastanj-färg (love it!)



Showmaster Waffle Weave täcke.
Ett "allt i allo", typ stall- svett och transporttäcke ! :)



Superfint halsband till Cassie i läder (matchar med lillans nya lädergrimma, hehe!)




Sen ett par chaps till mig själv!


Sårspray, om olyckan skulle vara framme någon gång.


Nos- och nackludd till Lillan!




En ROSA piggborste.



En ROSA hovkrats ...


..och såklart en ROSA rotviska! ;)

Tänkte också köpa en rosa ryktlåda, men det var till att gå över gränsen ...!
Blir nog en svart när jag får tag på en!

Det var faktskt allt jag kom ihåg att jag beställde, och detta ska så småningom införskaffas........

- Vintertäcke/regntäcke

- Skimmelschampo


-Svarta benlindor ..

- Schabrak




FÖRRESTEN



KUL ATT DET VAR ÖVER 90 STYCKEN SOM LÄSTE MIN BLOGG IGÅR.
TOO BAD
ATT INGEN KOMMENTERAR!!!!



Åh, detta var bara efter en tid sen jag kom hem från thailand, helt sjukt va brun jag var!
MISS IT!

DATING IN THE DARK


Nu har vi städat och jag har packat NÄSTAN alla mina grejer, känns så himla trist att åka härifrån faktiskt! Känns bara konstigt! vad ska jag göra hemma ungefär? men men, på nåt sätt löser det sig.. Jag får väl sluta som hemmafru som Krille i värsta fall! Vore jävligt skönt ändå faktiskt, när jag har häst där, också kan jag ta dit Cassie, helt underbart o bara åka iväg till stallet o softa, rida och så, ta sig en prommis med vovven :) skönt liv!
Hade bara önskat att Krlle var rik, då hade jag också kunna shoppa varje dag ;) hehe, vilket drömliv!

Men aja, nu ska v kika på dating in the dark :) det är fan asbra, typ andra gången jag ser det, men, haha!

Nu saknar jag Katarina Moström! Ska bli grymt att få främmande i helgen, både Kattis och sen kommer Mackan och Robin :)

puss & peace på er!


NIGHT NURSE



Vet inte om det är en ny låt Cascada kommit med, men den är bra faktiskt (dålig text, haha!) ;)
Cascada - Night Nurse, lyssna på den!

Idag går det också dåligt för mig, klockan är ju iofs bara 12.14, men det går ändå dåligt, det har BARA varit TRÖGA människor ute igår o idag, såna som bara är ute för o jävlas, känns det som. Usch vad jag tycker alla som kommer in hit är oförskämda, dras dom till mig eller hur ligger det till?
Det finns bla. inte ens i deras värld att de ska plocka undan efter sig om de prövat ett par skor (och tro mig, vissa vill pröva alla skor i hela butiken), sen är de så fruktansvärt otrevliga mot varann, de skriker i munnen på varandra för o ställa frågor till mig, men de bryr sig inte om att den andra står o pratar.
Sen alla afrikaner (ta inte illa upp), tjejer, kan skrika från andra sidan butiken (även om jag hjälper en kund) för att fråga hur mycket en sko kostar (och det värsta av allt är.. ATT PRISET STÅR PÅ SKON!)

Nej, jag vet inte riktigt, människor är bara såå jobbiga ibland.
De människor/kunder som har utmärkt sig mest är väl ...........
Asiater - är bara ute för att ha kul, skratta och flirta. lite flummig sådär :)
Afrikaner - otroligt oförskämda och skriker och gnatar och är bara ute efter o skälla på en.
Och det här gäller ju såklart inte alla, men i största drag är det nog så, åtminstone här i Oslo och de människor som tittat in på min butik! :) tro inte att jag är rasist nu eller nåt, för det är jag långt ifrån. Jag stör mg ju fett mkt på typ alla norska människor också, otrevliga tkr jag dom är, när de kommer in i butiken.
Svenskar är faktiskt trevligast !

Men åh, nu orkar jag inte skriva om det längre, vill bara få ur min folk-ilska jag fått under tiden här.

Nu jobbar jag min näst sista dag här och det är helt sjukt känns det! har svårt att fatta det.
Väskan jag SKA köpa iaf, helt underbar är den, den kostar fan ...... 1599 NKR! har aldrig köpt nåt så dyrt i hela mitt liv (förutom hästen då) ..



Såhär ser den ut. DEN ÄR STÖRRE ÄN VAD DEN SER UT ATT VARA!

AJA; SNART KOMMER KATTIS! WIE, I ÖVERMORGON :D
aja, ska väl gå en sväng o räta till några skor.
PEACE!



N O S T A L G I


Not another teen movie rullar på tv'n just nu, åh, får världens nostalgi
efter o se den riktiga She's all that! Den är helt underbar!

Älskar den här låten och vill bara ha Krille här när jag lyssnar på den!
åh, har en känsla av att förut när jag satt o klinkade på pianot som mest att jag fullkomligen
älskade att spela o sjunga den då (ja, jag gör faktiskt det ibland, det är kul, även om man kanske inte har en supervacker röst). Här kommer den iaf..


TWIST YOU AROUND




Vilka vändningar livet får ibland. det går så sjukt fort ibland så man hänger inte med nånting.
Även om man har planerat nåt en bra tid framöver så kan man helt plötsligt ändra sig och helt plötsligt inte veta nånting. aja,blablabla. osv..

Idag går det skitdåligt för mg, kl är fan 13.32 och jag har inte fått sålt ett skiiiiiiiit.
mina chefer kommer älska mig i nöd o lust! tur som f-a-n att jag bara har 2 dagar kvar efter denna.
sjukt skönt! har hittat en väska här som jag SKA köpa, ska höra om de kan dra lite av lönen för den istället för att jag ska betala ;) hoppas de är givmilda!

ajaaaaa. vill bara hem till Kristoffer o Cassie nu.. Snart firar vi årsdag btw! när och vad, får ni veta då det kmr ;)

puss & peace


När det varit lite på jobbet har jag skissat på en tatuering.
men med tanke på citatet "dont dream your life, live your dreams" så verkar det
ha blivit så nedrans poppis, så jag vill nog inte ha det längre.. man vill ju liksom ha nåt unikt,
som typ ingen annan sett/hört... inte sant!

SÖKER ...


Letar stallplats i Umeå, skrittavstånd till ridhus?
ANYONE?



NO COMMENTS



Inga kommentarer om helgen, vad som händer i Oslo, stannar i Oslo! Haha
nu låter det ju typ som om jag varit otrogen eller nåt sånt, men det kan jag ju lugnt
säga att det har jag inte varit, och det skulle jag aldrig nånsin kunna vara heller.
Som man vill bli behandlad själv, ska man behandla andra. Inte sant?
Det är väl efter den principen jag går efter. Sen är ju Krille världens underbaraste och jag skulle
aldrig nånsn vilja såra han, never ever. 4 veckor sen jag träffade honom nu. konstigt!

Krille - youre the greatest, jag har så sjukt kul ihop med dig! underbara tider.. My BIG love!

Nu står jag på jobbet, är rätt lugnt idag må jag säga.
Har påbörjat min sista arbetsvecka nu & it feels gooood.
Har bara 3 arbetsdagar kvar, sista dagen blir på torsdag, sen drar jag med tåget till Sverige på fredag
för att möte upp Kattis som kommer o hälsar på! :) Så drar vi tillbaka till Oslo o är där över helgen, och jag börjar nog bli säker på att jag faktiskt åker hem till helgen. Känns trist o lämna brudsen, så kul som vi haft!
men de klarar sig nog ypperligt utan mig o sen får väl ödet avgöra hur jag ska klara mig utan dom..!
Hem blir det nog iaf..

blir till att börja packa då igen.




puss på er. PEACE!

VAFAN HÄNDE IGÅR ?


Vafan hände igår alltså? Jag kommer hem typ helt skadad, haha, iaf massa rivsår MELLAN fingrarna?
Så full som jag blev är det fan i mig ett under att jag ens lever och jag har åtminstone börjat bli jävligt bra på att hålla koll på kort, kamera och telefon när jag blir full ;)

jag kommer fan i mig inte ihåg ett skvatt från igår, förutom att jag var själv jävligt länge, för det var ju nååågra brudar som körde på bortamatcher och även hemmamatcher så dom stack ju fan ifrån mig. KUL!
aja, jag minns ju som sagt ingenting, så det är bara vad jag tolkar det som ;) hehe

men idag har jag bakisångest, vlket är det jobbigaste nånsin!

fckfckfckfckfckfckfckfckfckfckfck


PARTY PARTY


Nu äre dags, fest igen. Kommer garanterat va hemma kl 05.30 imorgon bitti, som nästan alla andra kvällar vi varit ute, gruvar mig lite för o gå uppför den där jäääääävla äckliga långa jobbiga backen altlså, fyfan.

Jag skyller denna utgång på mina kära rumskamrater Emma och Maja, helt otroligt. haha!
dom tvingar mg så jävla bra.

såhär ser jag ut ikväll........................


älskar min inbyggda webcam på datorn! ;)


puss på er!!! <3

MY LAST SATURDAY



Tänka sig, vad tiden går fort, kändes som en evighet sedan jag sa upp mig (förra veckan) och går jobbade jag min SISTA fredag, och idag jobbar jag min SISTA lördag.. Sen har jag bara mån, tis, ons och TORSDAG kvar :-) yippie! känns bra, kompis!

Dom har fortfarande inte hört av sig från mamma mia (caféet jag sökte jobb på) och det är ju dötrist, men hade ändå varit lite skumt om jag hade fått det, med tanke på att det ligger i gallerian mitt emot mitt snart fd jobb. haha, och till cheferna har jag ju sagt att jag ska hem ..
och just nu för tillfället känns det som om det lutar mot det, ja, är 77,5% säker.

Tydligen har jag ett jobb i umeå också som jag kunde få (fram till sommaren, som tur är) så jag kommer ju inte gå arbetslös isf iaf.. men well see. 

Och tänka sig, att jag tom. hann sitta vid datorn en sväng innan det är dags att dra på jobbet, g-rymt!
Fast jag kommer ändå ta med mig datorn nu när jag fått lösenordet av Thon Hotels (som ligger granne med mig) till deras trådlösa internet, foor freee ! ;) ibland kan man flirta in sig, hehe, har inte börjat rosta än!

Nån som vet av någon foderhäst eller någon som behöver medryttare i Umeå-området?
MAILA MIG!

puss people.
PEACE!



Såhär ser jag EJ ut just nu. Detta är nog en ledig lördag, och min nya fina rosa kamera
som ni inte fått sett än! pretty, va!?
Sitter o myser i Krilles tröja här, det ska jag göra imorn med på min lediga dag! :)


MY DREAM



                                                               WILL COME TRUE IF I GET YOU.





Jag har blivit kär på nytt (& nej, det är inte i Krille eller nån annan).
Har nämligen hittat min drömhäst TILL BRA PRIS, som jag bara måååååste ha!

minminminminminminminminminmin!


Jag älskar dig!


DETTA ÄR GALET



Jag må sluta, sluta sluta..
Har hittat en perfekt häst 4 me. SHIT va farligt..!
Bra pris, bra häst, bra ALLT.
nu är jag på fel spår. gud vad jag inte vet vad jag ska göra.
Ska jag, vågar jag? nejnejnej.

Önskar att NÅN villig själ där ute skulle kunna sponsra mig till en häst.
Känner att jag skulle göra vad som helst för en häst just nu, skulle fan kunna flytta till ett annat land om det vore så .... nån?

Spännande & se hur stor lön jag får ...

Haha, just nu sitter det en djävul på min ena axel o en ängel på den andra, precis som i tecknade tom&jerry typ.
vet inte riktigt vilken av dem det är som säger "GO FOR IT" och den andra säger "dont do it".
tror den som säger att jag ska köra på det är djävulen ........ hm.

vi får se, för jag är grymt sugen!
hejsvej



WAY TO HELL



Idag är jag leds. Leds på livet. Leds på dagen. Leds på veckan. Aja, ni förstår, Leds!

Jag skulle vilja gå o lägga mig nu, men. klockan är 21.30, dvs inte ens 22, och så tidigt kan man väl inte sova?

nej, för o få tiden o gå ikväll ska jag kolla på hästannonser. Hoppas gud ger mig en oförglömlig lön och en oförglömlig häst (vilket alla mina hästar jag ägt varit, men skulle inte skada med ännu en..!)

cya.



Me today. Fint halsband jag fick av min lillebror i julklapp, va?!

DET ÄR OKEJ ATT SPÅRA UR




Jisses. Vad ska jag göra med mitt liv? Nu känns dt bara som om jag står still.. Nu står jag vid ett vägskäl där ena skylten pekar hemåt till Sverige (ösd/umeå/ramneå) medan den andra säger Oslo (alltså stanna kvar)..
det är inte alls lätt, känns som om det skulle vara så jäkla trist o lämna brudarna, har det verkligen så himla skoj, men.. vad ska jag göra här? om jag inte har jobb vill säga. Har sökt på ett café typ, så om inte de hör av sig så vet jag inte. Måste egentligen försöka söka lite jobb via internet också, det vore helt klart det bästa. Men än så länge har jag ju vart för lat för det.. men får försöka ta tag i det någon dag. söka nåt jobb iaf!
Tips på vad man kan göra med sitt liv?

Hur som helst kommer ju underbara Kattis den 28'e o hälsar på, om jag nu åker hem så åker jag hem med henne, back to swe. Huvudsaken för mig är iaf att jag fått testat på känns det som, men om jag vill testa på mera, vet jag ju självklart inte.. än iaf?

We'll see. Hur som helst när jag kommer hem nästa gång ska Mommie få i födelsedagspresent av mig o Krille, en överraskning! åh, han kommer bli så lycklig, haha :) övertygad storasyster!

Nej, vet inte vad som hänt, men allt jag tänker på just nu är hästar hästar hästar.
jag vill ha massa money o köpa typ 2 hästar, det hade varit min dröm. och få börja tävla och hitta bra hästvänner som har egna hästar o vill rida med mig :) eller kanske 3 hästar, haha, aja, 2 till o börja med :)
åh, jag vill leva min dröm !

Sen skulle jag vilja ha hus utomlands dit jag kan åka ett par gånger om året för en längre tid (då skaffar jag fodervärdar till mina hästar). JAG BEHÖVER HÄSTAR.

åh. nu har jag en jobbig tid känner jag! poor me.

Ska gå till sängs o hoppas på en bätrre dag imorn :)
puss babes!


HÄSTMANI



im going crazy. gud, har inte haft en hund, katt, eller häst att mysa med på
jag vet inte hur länge, men det känns som en evighet, det vet jag!!

jag är iaf galen, vill bara åka fram i framtiden, skaffa mig ett jobb och stadga mig riktigt med lägenhet o så och skaffa en fast ekonomi och köpa en häst nuu!
jag villl jag vill jag vill!!!

längtar just nu som f*n efter Lillan och de andra hästarna i stallet. gud va underbart att få vara där.

trodde för övrgt att jag jobbat min sista lördag men ack nej. jobbar nu på lördag med. aja, bara denna veckan kvar nu o sen nästa fram till torsdag, sen är jag klar på detta jobb. skönt, så skönt!



underbara häst! lillan.

BAKSMÄLLAN 2011




What a night !
Började festen hemma med akam och company. Sen drog vi till Onkel Donald (+24 krog) där vi självklart kom in ;) hehe. Det var kul faktiskt.
Fan vad jag inte känner mig repad för att skriva ett inlägg just nu.
Zacharia och DJ har sovit över här inatt, så dom åkte precis hem.

Käkade burger king igår, med vitlöksdip till stripsen. En underbar smak som jag suktar eftter idag, åh va gott dt vore alltså. höhö

aja, nu ska jag försöka få med mig nån på joker, så vi kan handla lite käk.



Min outfit igår. Detta är klänningen jag fick av babe i julklapp! FIN VA!?


SHAPE IT UP HONEY



hell yeah !
jag hittade mina piller, FINALLY! nu jävlar people ska jag bli fit igen! höhö.
fan vad jag längtar.
Ska beställa de så FORT jag får min lön. det här kommer bli grrrrrrrrymt! och ett gymkort på det.
Och en inkomst varje månad är inte heller helt fel! g-rymt!

Ikväll är jag en sjukt nöjd tjej må jag säga!

Vet dock inte vad som händer om copsen tar mig, hehe. dom är ju trots allt inte 100% laglig här..
menmen! just nu känns det värt det, vet dock inte vad som komma skall, men det visar sig :)
kommer kosta 2500;- men.. värt det efter allt jag hört!





....Har hittat en GRYM blogg som jag tokälskar, världens fränaste brud. hennes blogg ska jag läsa dagligen nu.
min förebild.

Detta skrev hon som jag verkligen kände att jag fastnade för.. läs och inspireras.. eller vad ni nu känner för!..

Människor kommer att hata dig. Människor kommer att skratta åt dig. Människor kommer att trampa på dig. Människor kommer att svika dig. Människor kommer att lura dig. Och människor kommer att låtsas älska dig.

Men så länge du vet vad du vill och vet var du ska så kan du pissa på alla. Efter ett tag lär du dig vilka människor du ska pissa på och vilka du ska älska.

Allt handlar om dig. Det handlar inte om hur du har det, utan hur du tar det.


Tänkvärt....
aja, Godnatt nu, säger jag.
peace!


PUSH IT TO THE LIMIT



Usher - More <3
Vill jag börja med att säga. bra träningslåt, bra partylåt.


Sen vill jag bara säga att idag har varit en dryg dag och att imorn hoppas jag att det blir en kortare dag.
Jag har faktiskt övervägt piller för att gå ner i vikt, och jag har nog beslutat mig för att testa ett (fast jag vet att det finns dem som inte gillar att jag köper, men testa kan man alltd göra) :) men det är egentligen olagligt i sverige, hehehe, eller egentligen hela europa, så får se om jag får tag på nåt liknande kanske.

JUST DET.
åh, jag fick världens sötaste bild på Sandras lilla bebis, vet inte om jag får lägga ut bilden, men jag tar mig friheten till att göra det ändå, helt underbar liten sak! Blev verkligen tårögd när jag såg bilden, precis som Tina! haha. men hur söt som helst..
*måste komma ihåg att köpa present! kom ihåg! tips?


Lilla Mira :)



För mig ligger iaf barn sååå långt fram som det bara går. Åtminstone MINST 5 år, minst alltså.
Så då vet ni det :)


puss o tjing på er!




CRUISE, BABY, CRUISE



Hell yeah! det känns g-rymt!

Har pratat med min moster Thereze ikväll och ser ut som om Jag o Krille åker på en kryssning tillsammans med henne o hennes käreste Fredde och Camilla & Frille. Ska bli helt sjukt kul. Blir dock inte förrän i juni, men lovely!
Jag bokstavligen älskar att ha något att se fram emot, annars finns bara ett stort svart hål.. typ.
party party!

here i come (in june) !!




KÖTT FI FAN




Åhhhhhhh vad jag är köttsugen! vet inte vad som flög i mig! haha, okej, ser kött på tv'n, förjäkligt.
tror jag ska öppna min bullens korv o äta lite TJÖTT.

idag har vart en bra dag.  faktiskt. just det, kanske ska nämna att jag sagt upp mig,
sista arbetsdagen för mig blir den 28'e januari. känns bara skönt att se ett slut på det hela.
efter detta får vi se vad som händer.. hem kanske?
skulle kännas trist att lämna mina brudar ..

Har för övrigt bestämt mig för att jag ska bli smal igen, det är jag såå på nu.
jag ska verkligen (försöka!) ge gärnet! hehe. mer motivation tack?

SEN måste jag gratta min vän Sandra som fått en liten tös nyligen :-) så spännande att få se henne, när det nu blir! men jag längtar såååå :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, tycker det egentlgen är rätt trist, men alltid kul att gå tillbaka o se vad man gjort o så. och jag är lite rädd av mig för vad man skrver o inte skriver, men egentlgen borde jag bara skriva allt jag tänker på och släppa ut djuret inom mig! hehe. då jäklar.
men det kommer väl inom sin tid, people!.................


Jag idag.



jag är rätt jävlig ibland. be aware.

T Ö L F T E



Ja, idag vet jag faktiskt inte vad som ska skrivas. Mer än att KUL att alla följer min blogg pussssssssssssssss.
en händelse-rik (om jag hade skrivt ihop ordet såg det ut som att det skulle stå nåt med erik) dag i vilket fall har det varit, nu får vi väl se vad som kommer härnäst, konstiga känslor som kommer och går just nu iaf.

Förstår inte vad människor får ut av att byta partner som de byter trosor, blir galen bara av att se det. stackars dom jävlarna man "playat" (som man nu sa i högstadiet hihi) som faktiskt HAR fått känslor. Då är det väl bara bättre att ha ett one-night-stand än att kalla det ett förhållande varje gång man träffar en ny? jesus. aja, men det är deras liv o deras val.
I grund och botten handlar det bara om osäkerhet i sig själv, för att utveckla det ännu mer kan det vara någon som faktiskt blivt sviken av "sitt livs kärlek". men gud, nu är inte jag nån psykolog, ville väl mest bara verka smart för ett inläggs skull ;) haha. och nu orkar jag inte diskutera det med, så thats it, nu får ni lära er att leva utan det, för mer än så får ni inte.

nu ska jag gå o lägga mig, hoppas på att alla får en underbar dag imorn, vilket jag hoppas att jag får iaf!! we'll see about that.



Detta var iaf min juldags OCH nyårsklänning för er som nte sett ;)
i fullkomligen love it!



Emelie, Tina & jag på juldagen! Åh, tina vad jag saknar dig!

ELEVEN (UTTALAS PÅ ENGELSKA)


Tiden går sakta men säkert .. eller säkert vet jag väl inte men, aja, segt iaf!

Idag har jag bara träffat på människor som ger mig ångest, gud vad jag blir nervös för allting nu förtiden märker jag! vad händer med mig? såklart ger ju aldrig mina rumskamrater mig ångest eller gör mig nervös (eller kanske en aning när de är på dåligt humör, he he)

Jag har tänkt på min underbara pojkvän hela dagen, som jag har över hela 100 mil ifrån mig .
Det känns bara värre och värre att vara ifrån honom, det är helt sjukt, men sant.
Vi som är van vid att vara ifrån varann iaf 3 månader, men det funkar inte denna gången. Toksaknar honom som bara den idag, och det är fan plågsamt om nåt är det.

Som sagt var vi ju ut i helgen, vi kom in på en krog +23, Lipp hette krogen.
Den enda bilden jag har av min outfit är denna, men ni ser ju lite iaf ..


Det där armbandet jag har på mig fick jag av mitt gull i julklapp, FINT VA!? (Från Krille alltså, hehe)..

nu ska jag snart gå o sova, vill bara att den här veckan ska vara över snart, usch o fy.

TIONDE JANUARI




Tionde januari har varit en skitdag hittills.
Eller, det som var kul va o träffa alla vänner (och att maja kom på jobbet o hälsade på) + att vi spelade lite kort..

Men har för övrigt bara haft ångest idag, över jobbet som jag känner att jag inte trivs på och ALLRA helst att jag upptäckt att jag börjat lägga på mig massa onödiga äckliga kilon. Vart fan kommer dom ifrån?!
Nejnej, nästa lön ska jag skaffa mig bantningspiller alltså, detta går fan inte. Vet inte om ni varit med om detta, men då man tittar sig i spegeln fattar man inte att det är en själv, huuuuuuuur har jag kunnat bli såhär stor?!?!?!? (haha, nu låter det typ som om jag gått upp 25 kilo, men det har jag nog inte.. hoppas jag iaf).

så nejnej, här ska fixas o donas till en fit snygg kropp, för detta går inte längre.

vill bara försvinna idag.
hejdå. nu går jag & lägger mig o hoppas på en bättre dag imorn.



Saknar min lillebror. här den 24/12-10.

NIONDE JANUARI



Tiden går superfort. scary!

idag ville jag bara skriva att jag saknar min kärlek extra mycket..



ett rätt nyligt kort på oss när vi hade morgonmys! åh va jag längtar efter dig! <3

IT WAS ONLY JUST A DREAM




Nu har vi precis kastat i oss tacos, mmmmmmmmm, det vr såååååååå gott måste jag säga!
har börjat smådricka litegrann, mitt intag för ikväll blir ..
- äppel-saft
- 7up
- margarita mix
- brännvin special
(och såklart att man blandar det, he he)

Har förresten väldigt nyligen upptäckt att jag faktiskt HAR en cam som fungerar, haha..
så det är ju kul!



såhär bidde min make up, har massssa olika NEUTRALA färger. hehehe
blev helt okej tkr jag nog :)



.. och såhär ser jag ut just nu, lika kaxig också, hehe.

aja, ha det br aikväll nu.
puss o klem

PEPP



Nu kämpar jag med mig själv för att jag ska kunna bli peppad för ikväll, igår höll jag på att dö av pepp, idag - ?
i dont know
. och för er som inte förstår alls vad jag pratar om är det för att were going out! tror vi ska på havanna, eller excellent(?) eller nåt liknande på akerbrygge, eller karl johans gate..
well see.


så nu iaf, försöker jag som sagt peppa mig själv genom att kika på massa sminkningar, hittar ju grymt snygga skuggor! MEN, jag är kinkig, jag vill bara ha neutrala färger, skulle aldrig nånsin kunna slänga på mig någon färg som tex röd eller blå. för mig är neutralt = stilrent, och jag älskar stilrent.

Detta är sminkningarna jag föll för ......... (grr!)



Önskar verkligen jag hade Penelope Cruz's ögon.
Älskar sot!



Glammigt! Snyggt med glansigt.



Sen MÅSTE jag rekommendera en sminkblogg jag älskade vid "första ögonkastet"!
www.lisly.blogg.se - Lisa's blogg, superduktig och snorfina sminkningar.


Httade även 2 olika tekniker man kan använda sig av...
Tror jag oftast brukar använda mig av den första tekniken,
såå.. kanske ska testa sig på den där andra idag då? ;)





Aja, jag hoppas alla får en grym lördagkväll!
Puss på er


'FRI IDAG'

Kuuuuuuuul. har ju så att jag jobbar varannan lördag, skickade till min chef senast igårkväll o frågade om jag skulle jobba idag "Ja" fick jag till svar...
Så jag bokstavligen drog mig själv upp ur sängen imorse, var så jäkla trött, kastade på mig kläder o smink, o borstade tänderna och gick mot tunnelbanan och satte mig där o väntade, hann stta där typ 5 min innan min telefon ringde....
' - Hej, du är fri idag, är redna så många ansatta".

jahaja, det var den morgonen! jag hade ju kunnat sova ut läääääääääänge, såna här dagar gör mig less, så typiskt. maja o lydde sover fortfarande, så får väl vänta tills de vaknar upp nu, skulle ju handla idag, men vet inte hur det blir med det nu, hehe, emma jobbar o står i.

aja, puss på er. nu ska jag vila o kika på tv.



såhär såg jag ut igår, nya örhängen, ny tröja o såklart nya bralls!


LEGEVAKT



yep, idag har jag besökt "LEGEVAKTEN", och ni svenskar som läser detta antar jag tolkar det som typ "lägervakt"? haha. gjorde jag iaf!

nej, det är doktorn/läkarstation (tror jag?). jävla skit säger jag bara.

youre not welcome anymore, urinvägsinfektion!
men av någon anledning verkar den ha svårt o fatta då jag fått tillbaka helvetet nu efter
typ 5 månader, känns ju skitkul. men som tur är vet jag ju nu vad det är o kan fixa så jag får antibiotika på
en gång, det känns ju skönt. men vafan, att eländet aldrig ska försvinna för gott! min kropp vill inte ha nåt mer!
så jag ska hämta ut pencillinet imorn får vi se vad det kostar, undersöknngen gick på typ 250, så det var helt okej..! spännande att se hur dt går imorn dåra.

ska dock börja käka pillerna på söndag, eftersom vi ska ut på lördag (har vi iaf planerat) och jag vill ju inte bli alltför kalas hehe.

pusssss på er

OH HAPPY DAY




yes mina älsklingar.
fick min lön idag and it feels good!
den satt jävligt bra, synd som fan att jag hade så mkt skulder bara, så har nästan inget kvar..
menmen, dt tar vi igen nästa månad ! ;)

tycker bara mitt jobb blir tråkigare o tråkigare, är det verkligen så det ska va?
blir bara deprimerad när jag tänker på det. men pengar blir det.

och för övrigt ni som undrar så har jag nog inte gått en krona plus än så länge under tiden vi varit här.
så det känns ju sugit, dock har det bara kommit ut 2 löner än så länge men ändå.
Om jag hade skaffat ett jobb i Sverige, fast 100%, så är jag övertygad om att jag skulle kunna klå
mina löner jag får här, har inte den bästa timlönen FASTÄN jag bor i norge.
Så, believe me, var HÅRD som fan när de frågar vad ni förväntar er i lön, säg åtminstone 120-130 kr timmen, MINST. väldigt viktigt.

menmen, nu ska jag hoppa in i duschen..
pussss



min outfit idag är inspirerad av "hästryttare".
svarta stövlar, glans-väst från gina och hästsvans, kan dt blir mer "hästigare"? haha.
kändes som om jag kommit lite fel idag när jag kom till jobbet ;)
skulle ju till stallet, jag... TYPISKT att jag inte kom dit, hade jag inte tackat nej till!

GOD NATT








hoppas för övrigt på lön imorn ......

FEMTE JANUARI





Har ingen lön på mitt konto än heller, l e s s  är ordet ..
Jag orkar inte skriva nåt, de är bara jobb jobb jobb jobb jobb, mitt tråkiga jobb, hatar verkligen att jobba själv på dagarna. har tom hunnt med en utskällning av min chef i veckan (kanske därför han inte sätter in min lön?), känner mig vaerdelos o vill bara försvinna varje dag jag sitter på tunnelbanan mot ännu en dag i ensamheten.
vet inte hur länge jag kommer palla. well see.

jag saknar min Kattis extra mycket idag.
en trogen vän som alltid finns där för mig.
kärlek till dig <3









INGEN BRA DAG



ingen bra dag idag inte.
Min löningsdag SKA vara den 1'a varje månad.. men fortfarande..

ingen lön - ingen glad patricia.

för övrigt hälsar jag Maja varmt välkommen till Oslo & som vår nya rumskamrat! :)
såå kul!









home home home ..

RSS 2.0