Horsie day

Jag och Madde var en sväng på ålidhem och köpte en superfin expedithylla idag, sen drog vi på loppis och köpte korv, sen drog vi vidare till stallet där vi hängde typ 3,5 timme. Riktigt trevlig dag trots att min donna är den segaste i världen :) har en dödskonstig känsla i min gamla fraktur idag, det bränner, ilar och krampar och har gjort det hela dagen nu... Why? Förhoppningsvis släpper det nån gång...

Jag är iaf cp-taggad inför 17/2 då vi ska på klubbtävling! :) heja oss.

Sen har jag och min andra hälft käkat pizza och nu ska vi ta oss ett glas rött (Krille) och jag ett glas vitt sen ska vi slå på en film vi hyrt!
Trevlig söndag på er! Pussss


10 saker ni inte visste om mig.

- älskar att dansa, allt ifrån poledance till bugg. Vill verkligen börja bugga, dansa street och börja polefit! (har tyvärr inte tid)..
- älskar solarium. Skulle kunna byta ut den mot min säng. Är aldrig så avslappnad som jag är då jag ligger i ett solarium:)
- fick min första häst när jag var 11 år. (var tidigare fodervärd/hade sommarhäst).
- är världens slösare. Pengar och jag går tyvärr inte ihop..
- är en drömmare. Drömmer om alla miljontals omöjliga saker jag ska göra då jag blir "stor".
- jag har brutit mitt ena ben 2 gånger och min arm 1 gång - båda i hästolyckor.
- jag är galen i godis.
- jag älskar att sjunga, men sjunger helst inte inför folk (nykter iaf).
- tycker drama (till en viss gräns) är sjukt spännande och älskar när det rörs om lite i livet!
- jag har sjuklig ångest inför döden och jag vill absolut inte bli gammal, inte äldre än 35!!!


Nostalgi.

Ligger ensam i sängen och tänker på hur jäkla gammal jag blivit.. Fan. I år fyller jag 23 år, kan ni fatta? Trodde aldrig jag skulle bli såhär gammal! Hur är det då när man är typ 53? Shit alltså..
Sen tänker jag på att jag har sån nedrans ångest över att bli fast anställd.. Vet inte om jag vill samtidigt som jag vill. Sjukt läskigt.
För tusan va simpelt det var när man gick i skolan, inga problem. (mer än sig själv och alla knäppa känslor och tankar). Men du var inte bunden till nåt, bodde hemma, slapp betala sjukt tråkiga och hemska räkningar och det bästa - typ inga måsten!!! Det suger att vara vuxen. Jag vill bli barn igen. Vara hemma. Med mamma och pappa (då tiden var som bäst - när de fortfarande var ilag). Med mina släktingar och grannar. Med Carro och Chroffe, Krille, Fredde och Henke. Fasen vilken fin tid... Och Hanssons... Hanssons fantastiska familj. Där man älskade att leka med kusin Lars.. Och Tomas.. Och vara med Anna-Maria och Valter och alla hennes hästar. Det var så underbart... Åh vad jag saknar det. Och farmor och farfar, sova över där och bli uppassad med godis varm choklad, tidningar, korsord, kolla på plus och när
farmor läser sagor för oss.. Hampus och jag som bråkar om vem som ska ligga närmast farmor.. Nä. Sitter typ här och fäller snart en liten tår. Haha. Nä har kommit in i nån dipp nu när jag saknar ihjäl mig till barndomen igen känner jag..Massa kärlek till alla fina människor som fanns runt omkring mig under min uppväxt.
Saknar det. Saknar mig. Saknar er. Saknar oss. Det som fanns. Saknar..

(bilden är på en ung farmor och farfar).


RSS 2.0