hemma.

Nu är jag hemma från Kroatien och har hållit mej ALLTFÖR länge från att skriva. herrejesus, 3 hela veckor sen.
Iaf, så ni som är nyfiikna på bilderna och hur jag haft dt och vad vi gjort i Kroatien kan ju bli vän med mig på FB, har bilderna där! orkar inte lägga upp dom här, hade förövrigt en helt underbar vecka med världens bästa kille!

Har börjat gått in i sommar-viket nu, jobbar mycket natt och jag ÄLSKAR DET. det är så skönt och lätt eftersom jag är hellre en nattuggla än en morgonmänniska :) så det är bra.

Många frågar hela tiden vad man ska göra i framtiden och vad som händer, herregud, nog för att man har lite planer, men det är fortfarande jättesvårt att bestämma sig. VET NÅN överhuvudtaget vad dom vill bli i 20-årsåldern, vet NI?

IDag är jag iaf superhyperglad! Har varit till Umeå en sväng med snyggggg (fram o tillbaka) helt sjukt fort gick det, och varmt som skit i bilen också. men det var mysigt ändå :)
Sedan bestämde jag mig för att sätta in löshåret då jag kom hem, och det var fan dödligt svårt att göra själv, så tro det eller ej, MEN jag bad hampe (min lillebror) göra det på mig, haha, det gick bra, tror att han tkte det var lite kul med ;) men efter 7 av 100 slingor tröttnade han och svek mej. Så jag ringde efter Carro o frågade om hon kunde hjälpa mig istället, så hon kom över och hjälpte mej, vilken ängel!
Så nu är jag långhårig OCH inte nog med det, brunhårig också, och jag trivs med det.

Såhär ser det ut nu...


Men den största anledningen till varför jag är så glad är nog för att jag längtat sedan juni förra året efter den här helgen, ÄNTLIGENNNNnn är midsommar här och Tommy, Robin, Emil och Mackan kommer äntligen upp för att fira den med oss :D dom är redan på gång och anländer imorn em. fyfan va bilder det ska tas och vad sjukt roligt det ska bli, förra året var ju bara gryyymt.
Men, vad ska ni alla göra på midsommar?

Aja, jag måste börja bädda o plocka ihop lite innan mitt främmande kommer imorn, man vet ju aldrig med dom grabbarna, rätt vad det är kommer dom redan inatt :)
Men imorn blire iaf sjukt med brännboll och jobba natt för mej. åh va kul!

puss o tjing på er
xx

Sommarplågan

Jag tror STARKT på att det här är den nya sommarplågan 2010.
Lyssna !



5 av 5 Toasters!

Utlandet!

Nu känns det som om det var åratal sen jag skrev ett inlägg..
Men i helgen var jag ut i Sollefteå på cruisingen, gick ut med Ida och några av hennes kompisar var där till en början men i slutet hamnade vi väl med Malin och Anna.
Tack för kvällen bruds, synd att jag inte hade med mig kameran, så tyvärr finns inga kort att se från min del.

Och i måndags, drog jag o babe (Krille) ner till Katrineholm för att äntligen tagga till Kroatien, känns super för IDAG DRAR VI! :) kommer bli wunderful.

Igår har jag myst med Moster Thereze, Krille, söta lilla Jack och go-Eddie :) PUSS.

Idag drar vi, planet går kring 17.00 så förhoppningsvis kommer jag ha fullt upp med alla grejer vi ska göra där, så mer av mig lär ni få se/läsa nästa vecka då vi kommer hem, onsdagkväll/natt.
Är huuuur nervös som helst, har fått för mig (som vanligt) att planet kommer krascha, är livrädd.

Har btw köpt en bok som jag ska läsa på stranden eller på flyget, nån som läst den?
Den heter Gucci- krigen.



Verkar hur bra som helst!

Men nu ska jag försöka förbereda mig för att flyga, Krille har ALDRIG flugit förut så han gör inte nån större
trygghet på det sättet, hehe ;) men det går nog bra till slut :)

HÖRS sen, nästa vecka förhoppningsvis !
Tjingeling

KROATIEN TODAY MED LOVELY!


RSS 2.0