Materiell lycka.

Alltså helt sjukt. 
Bara jag som älskar att köpa snygga saker? 

Jag är helt besatt! Vet inte vad det är med mig.. Krille anar att jag kommer visas på tv inom kort.. I lyxfällan. Haha. Det tvivlar jag på. Så tokig är jag inte :-) 

Detta, mina vänner.. Är materiell lycka 😍




MIN!!!!! 

#charmenmedmittyrke


YAAAAY! 

❤️



I helgen är det du & jag, babe! ❤️ #hanna

Men först ska vi på tappskokurs ikväll!!! 😃 det ser jag fram emot! Dock  sjukt läskigt. Tänk om jag skulle sömma helgalet... Jag som knappt kan spika en spik i en bräda.. 😳 HELP ME.

Mål.




Jag mår bra av att sätta upp mål. Sen om man inte tar sig dig spelar ingen roll, för man har alltid lärt sig något på vägen. Då är det bara bita ihop och på't igen! 
Nu jäklar har jag satt ett mål med denna herre på bilden och hoppas jag når dit ❤️

KÄRLEK!

Ååååh!!!! Jag döööör lite... Första fölet ever som jag hittat efter daquar, där stoet varit skimmel!! Och titta så söt! Sånt där liten sak ska jag förhoppningsvis ha om 10 mån!!! 😍

DET ÄR KÄRLEK! 




Tandlös & handikappad.


Snyggaste rumpan ever.

Den här helgen har bestått av tandlöshet & handikapp. 

Började snyggt med att jag tuggade av mig halva tanden, hääärligt. Så idag måste man ringa tandläkaren - love ir. Not... Sen flög jag av hästen - vilket kändes igår, men känns bra jävla mycket mer idag!!! Sjukt ont i axeln, kan knappt lyfta armen. Muskeln fick sig en rejäl smäll vid landningen .. 

Så nu åker jag till jobbet tandlös å handikappad, yaaaaaay. Go me!..

Hektiskt.


My beloved ones.

 Jag älskar mitt hektiska liv ibland! 
Har så jäkla mycket att göra och det är väl just därför som jag egentligen inte hinner med en blogg, men just nu får jag till några inlägg iaf! Lucky me! 
Den här helgen har bestått av häst häst i och häst! 
Och det älskar jag. Häst är bäst är fanimig ett sant uttryck! 

Idag har vi varit på tävling och kollat i Vännäs, så sjukt kul att man börjar ha koll på folk nu.. (Har bott i Umeå 3,5 år nu).. Sen har vi kollat på när Bettan flugit av sessan, men med lite jävlar anamma fick ordning på henne med. Jävlar så fin hon blev! Sen var vi med Emma som provred en häst efteråt. SPÄNNANDE!!!!!! 😄👏

Åh! Jag vill träna och tävla och hoppa och tävla och träna, och träna, träna träna! så jävla sugen är jaaaag!!!!! 😍
Ge mig en färdig häst nu tack!!!




Bryt ihop & kom igen.

Japp, har man gjort premiär-åkavningen på D nu också.. Kändes rätt skönt att få det avcheckat på listan 😜.. Haha. 
Det gick bra, han blev rädd för ett fartgupp och kastade sig åt sidan samtidigt som han drog några bockningar.. Så där flög jag som en liten vante! 
Men som tur var så var ju Nora med å red lillan, så dom sticker ju ingenstans då.. Annars skulle det inte förvåna mig om han skulle dra ut på stora vägen 😩.. Blev iaf en mysig tur ute i skogen! 
Jag är lite öm i höften och axeln, då det var där jag landade.. Men jag klarade mig fruktansvärt bra och landade mjukt :) så tur i oturen! 
Men han är en ängel den där lilla hästen alltså.. Finns inget snällare!

Sen var vi och kollade på Nora som tävlade idag. Dom är jätteduktig & har blivit sån skillnad på bara 1 år :) superkul att se. Dock blev han lite seg i andra rundan och blev tyvärr utesluten, men tycker överlag att de skötte sig riktigt fint & ska vara stolta! Första rundan var kalasfin!!! 

You must fail to know how to get better.



❤️


 Vem håller inte med mig?

Nån fler än jag som gått på detta....? 😒




Best view.



Fina lilla häst! Önskar sååå att vi var helt igång och att vi kunde börja köra hårda pass och äntligen få börja hoppa in dig 😍.. 
Någon som har tips på hur man går tillväga på bästa sätt med inhoppning? 

Eller hur man på bästa sätt får bort sadeltvång..? 



?



... 



Gäsp?



Gäääääääääääääääsp
Lite trögt är det allt att kliva upp 05:15 😳😴. Nu inväntar vi första barnet.
Men snart är det helg!!!!! 

Helg innebär att vi ska ha Lovisa och att jag ska bo i stallet. När jag inte bor i stallet ska jag njuta av att vara ledig! 
Nåt roligt ska vi såklart också passa på att göra med L ☺️.. 

Ha en bra dag! 

Längtan.




Sååå sugen på att hoppa så jag DÖÖÖR! Eller hoppa... Men rida RIKTIGT!!! Nu är ju BÅDA mina hästar under igångsättning då Lillan varit skadad (fick ett fult sår efter en lastning i sommar, som tagit flera veckor att läka), sen lilla D har ju också varit trasig sen jag hämtat honom.. Men är friskförklarad för ca 4 veckor sen. Så vi skrittar än, har precis börjat trava igång litegrann. Känns om om jag kommer vara sjukt försiktig med han, så han inte går sönder igen.. :) han har varit halt i ett bakben, där det tidigare satt en hovböld, och som senare visade sig vara en överansträngning.

Men i helgen(!!!!!!) ska jag nog kanske få rida Hannas fina pålle Constar 😍.. Alltså jag längtar! Bara få låta min egen kropp jobba som förut, istället för att mest bara "åka".. Längtaaaaar!!! 


Puss på er.




Högst upp på min önskelista.












Dags att dra igång igen?

Känner att jag verkligen skulle vilja ha liv i min blogg igen.. Men hur fasen ska man hinna? 😳

Finns inte en chans att man hinner med allt.. Men vi kan väl göra ett försök.

För er som inte hängt med har jag ju utökat min häst-skara, från en till två. Och nästa år blir dom tre 😀!!!!
Har nämligen seminerat Lillan med snyggaste hingsten Daquar cc efter Diarado. Den första godkända hingsten efter honom i Sverige!
Så Lillan är som "halvt" avställd nu.. Helpensionerad från hoppningen iaf, så ska hon bara få gå och skrutta. Har en jättefin ny medryttare på henne också som rider henne 2 dagar/veckan - Sofia. 

Sen har jag ju skaffat lilla D.. Världens snällaste och finaste 6-åring efter nimmerdor! 😍 han ska bli min framtida hopphäst får jag hoppas på... Bara han håller, han har haft lite problem med en hovled bara.. Så vi håller tummarna. Men det är mitt lilla projekt just nu då han är väldigt sent tagen. :) 

Det var lite om det som hänt... Så NU sparkar vi igång den här skiten igen! 😁👏
  Välkomna tillbaka!!!!!

RSS 2.0