RÖSTA

Mina designade klänning på NELLY.COM

Rösta på min klänning på nelly! (KLICKA PÅ DENNA LÄNK!)
TACK & PUSS PÅ ER!

VÅR NYASTE INVESTERING



Aja, ni kan ju bortse från all text. ganska snajsig va!?
Kommer idag någon gång mellan 15-17 :)


BIRTHDAY


Tiden går för fort, snart juli, snart är sommaren över, snart fyller jag fasen 21 år kom jag på!
13 dagar kvar.. Hoppas mina nära & kära går in och läser detta nu..

PATRICIAS ÖNSKELISTA

- STUDIO-bilder (hos en riktigt fotograf med studio) på alla syskon, men även mig & krille (DET VILL JAG JÄTTEGÄRNA HA!!)
- symaskin (med all dess tillbehör som tråd, och tyg)
- pengar
- VIT STOR rya-matta (ja, jag vill faktiskt ha en vit..)
- SMÖRGÅSTÅRTA!!!!! (JÄTTEVIKTIGT!!!)
- klocka/armbandsur, en hel-silver, STOR!
Tex: (gärna med lite diamanter o sånt på, men DOCK ingenting i "mitten" (där det vita är).




Nu ni, kommer jag inte på nåt mer, men jag blir såklart glad över allt. men lite extra glad över detta hehe.
Idag ska jg se till att stöka ihop lite här hemma, för snart kommer my new sofa, jag faktiskt köpt igår för 9000 spänn! believe it or not. Så jg hoppas den passar in här nu, haha!

Jag har förresten varit & shoppat mig en ny tele också, kände att det var på tiden efter att jg lånat pappas gamla i typ ett år..(?).
Ville egentligen ha en vit (som den jag förstörde i thailand, fast en nyare) men fanns typ inga, så jag får vlä nöja mig med denna sålänge.. Här är min nya bebis som är på väg till mig nu: (kommer i slutet på veckan!)



Ser att det finns en vit av denna versionen, men den är slut överallt! kanske inte kommit än? aja, isf får jag sälja denna och köpa en vit. För jag ääääälskar vita telefoner, så fräscht!
Nån som är intresserad av att köpa denna ISÅFALL för ca 2500-3000 ?


MIDSOMMAR 2011 ÄR NUMERA - DONE


Det känns lite skumt, fasen så fort det går. Nu har faktiskt över halva detta året redan gått, och vad har jag lyckats åstadkommit? haha, nada känns det som. Nu är jag i en fas igen där jag absolut inte vet vad fasen jag går och väntar på, eller vad jag ska göra av mitt liv. Det är fasen jobbigt alltså. Kan ingenting bara hända och jag ser ett ljus i tunneln på EXAKT vad jag ska göra. Fyfasen så skönt det vore, men jag får bara helt enkelt låta tiden utvisa det. blablabla, nu ska jag sluta babbla om detta .

midsommar var jättetrevlig iaf, hilda m.familj var hos oss + mostern. Det enda som fattades var helen m. respektive och hanna med familj! det vore pricken över i. Men aja, i lördags drog vi till junsele o kikade på brolle. min nya kärlek. Han spelade väldigt få låtar, men han var GRYM, han älskade junsele iaf ;) mest tack vare mig.

 


Har förresten vart o kikat på hur min blogg såg ut tidigare, från början, eller egentligen nånstans i mitten, fan va annorlunda det är nu. behöver bli lite mer frispråkig o släppa loss lite mera, haha!
eller vad tycker ni..
Var min blogg bättre förr ?

jobbar natt nu iallafall, har 3 dödsveckor med 12 nätter sammanlagt, börjar 19 och slutar 07.. vaken natt.
så är rätt tufft, därför passar jag på att uppdatera lite i bloggen ;) har haft så fullt upp nu det sista och man vill ju inte direkt sitta inne vid datorn när det är sommar heller!



ris-hår. nu har jag mina clips from now on! hatar vax o microringar, fyfasen.



detta är iaf helt klart min favorit-outfit just nu! love love.

aja, blev mycket i ett helt inlägg. nu ska jag ta och skriva lite noteringar och sen äta lite tacos :)

puss på er & tack alla kära läsare för att ni läser min otroligt värdelösa blogg, haha!

IMORN KOMMER VÅR NYA FINA SOFFA BTW! wie!

IM BURNING

Detta är efter en dag, DÅ JAG JOBBAT, ute på dagis..
(lekandes med såpbubblor och vattenkrig med 2-åringar)
Fick såklart vara på brandbilen (älsklingsställe) både igår och idag !






CHECK IT OUT.


Solen är HELT galen i år. kommer bli min död. typ hudcancer. usch.
snygg bondbränna för övrigt. måste börja gå naken tror jag hädanefter.


Imorn vet jag ej vad jag ska göra, ta ledigt?


Puss på er!


MYCKET PÅ G

Toppenbra helg i helgen, hampe o hilda kom hem med hildas systrar + respektive och barn. hemskt söta ungar alltså :-) galet.
Tack för det kära vänner/familj!

Sen hade mommie avslutning på måndagen, och då kom lillkusin lucas till oss o sov över, så vi åkte inte till umeå förrän i tisdags morse. det var skönt!
Igår var jag på intervju i holmsund på en förskola, ett vikariat hela hösten -tom dec, haha, rektorn sågade mig totalt så det blir nog inget av där inte .. fick en flashback från skolan (kändes mer som ett muntligt prov än en intervju jag var på) så jag är nog helkörd. men jag bryr mig inte egentligen, jag vet ju att jag har jobb om jag vill, tack vare rektyrering & kompetens (umeå kommun, en jobbsupport). Så jaja.

och idag har jag varit på brandbilen och jobbat, imorn ska jag på personalmöte inför sommarjobbet, för det börjar ju faktiskt nästa vecka. åh, jag förstår inte hur jag ska få ihop allt, haha, jag ska hinna vara på sjukhuset 2 dagar, gud nu kommer jag inte ens ihåg, haha.. känns som om jag har hur mycket som helst på G iaf..

orkar inte ens tänka.

men krille lämnade mig idag iaf för att åka till skellefteå o jobba, så han kommer inte hem förrän imorn. jag gillar inte att vara här ensam för 5 öre. detta kommer bli den längsta natten nånsin, som jag varit med om!

aja, hoppas allt är bra.

STOR PUSS
       Patricia




jag har btw testat på att förstora lipsen ! snyyyyyggt eller? (dock uppsvullna här..)

HELLU THERE

Längesedan jag uppdaterat nu, sry mina trogna läsare! är så svårt att sitta vid datorn nu när fin-vädret kommit till landet. men jag ska försöka bättra mig.

helgen som var, var helt jädrans underbar. Det var dö-kul. Hampes tjej kom med alla sina syskon + pojkvän + barn, det var så mysigt, spelade brännboll och kubb i sommarvärmen, o grillade. Sen hann vi vara med om rätt sjuka grejer också, haha, herregud, har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, men som tur var gick det bra :)

kanske vi får besök i helgen också, det hördes som det, och jag HOPPAS, det skulle va otroligt kul!

idag har jag legat ute vid havet heeeeela dagen för mig själv med bra musik, gud så peppad jag var på att få lite färg, fick lite mer färg än vad jag ville, är verkligen tomat-röd nu, och har ont överallt. såhär bra har det aldrig nånsin tagit på mig förr (i swe), helt otroligt. såhär ser jag ut ..



HELLO TOMATO!

aja, nu har jag fixat lite nya låtar som jag ska ha på bussen imorn mot soollefteå, så ska ajg sova hos queenly :) känns jättekul o få träffa henne, var längesen nu! o på fredag tar hampe (lillebror) o hans tjej studenten, så då blir det firning, sen är jag hästvakt i helgen också, jättekul!!! :) känns för övrigt som om det var bara max 6 mån sen jag tog studenten, helt galet att det är 2 år sedan!! ..oj, nu ligger krille o snarkar, så ska se till o krypa ner till han nu för imorn är det upp till jobb som gäller och sen vidare med lilla kusin Tilda som jag lovat ska få rida imorn :) söt.


JÄTTEBRA LÅT; LYSSNA! youre gonna löööv it, lovar!
http://www.youtube.com/watch?v=pOf3kYtwASo

Jessie J - do it like a dude


ha en bra helg alla (om vi inte skulle höras nå mer)! puss

RSS 2.0