?

Tror jag får nåt psykbryt.
Ni vet när man bara tänker och tänker och tänker. Non jävla stop. Vafan gör man?
Känner inte igen mig själv, men ändå vet jag att jag har ju rätt i det jag tänker.
De är klurigt... Men säg nåt här i livet som INTE är de....?!

Aja godnatt.


Loppis

Loppis på umåker idag! Jag och cillan har 2 bord! Så nu gäller det att ni kommer och handlar :)) loppisen är mellan 12-15!

Cya!


Competition

Det gick väl sisådär på tävlingen, jag säger som jag säger till de flesta som frågar - att "vi kom ju dit iaf" ;) det är ju bra!
Vi fick tre vägringar på första hindret och blev därmed utesluten.
Men jag är så stolt över finaste ändå, hon var ju ett nervvrak så fort vi kom ut på banan - fanns otroligt mycket läskiga grejer. Varken hon eller jag har ju tävlat förr! Men jag tyckte mest det kändes som en träning faktiskt :) så tror det är hon som måste få träna lite miljöträning för att vi ska komma igång. Sen måste vi ut på flera träningar och träningstävlingar! sålänge vi är på surf tror jag inte det är nån fara, där är vi ju och tränar 1 gång/veckan, så där känner hon igen sig. På hippo var det första gången vi var och det märktes. Jag är ju dum som tar dit henne då vi aldrig varit dit också. dumma jag. :) men. nu har vi testat på det iaf, och bättre lycka nästa gång! får vänta till vännäs eller surf har sin första 80-90cm tävling, så känns det nog bättre för både mig och hästen.

allt var väldigt stressigt och trångt på framridning/hoppningen överlag, jag hade som inte fått den bilden. men nu vet man det!

Som sagt. stolt över min lillstumpa <3
Sen är jag så nedrans glad över att jag har så fina vänner som hjälper mig med ALLT, och under denna dag. guld värt, även om det var fort över.. :) hehe. puss och kram på er!

Min lillfisa kan hoppa iaf, där sitter inte problemet iaf.. ;)

RSS 2.0