WE'RE MOVING



FINALLY! har vi fått tummen ur arslet och gått & sagt upp vår lilla lägenhet, det känns så sköööönt!
Nu gäller det bara att vi hittar en ny, men det löser sig så småningom! jag är SÅ nöjd, äntligen ska man snart få känna hur det känns att ha ett eget hem, med den viktigaste personen i hela världen!

Nu ska jag & Cassie åka bort till Lars och gå ut och gå med han & Watson.
Får se hur Cassie & Watson går ihop .....

Tjing! :)

ONSDAG ♥



Nu har jag en helt slut hund i vår lilla lägenhet! Har nyss varit ut och powerwalkat med henne (hon sprang lös såklart) i skogen i 1 timme, det var g-rymt skönt!

Så nu ska jag skynda mig plocka ihop lite, tända ljus, skära upp melonbitar och förbereda inför Krilles hemkomst!
Han har varit o jobbat hela dagen stackare. Så ikväll ska jag ta hand om min enda ♥ .

Har även gjort en insats för barn i nöd idag och handlat 2 små "afrikan-figurer" på röda korset.
Sen har jag skjutsat Thereze till flygplatsen och sen kommit hem.

Har iaf fått reda på vad jag får tillbaka på skatten, från..
 Norge - 52;- .
Sverige -
+++++++++ (inte en dålig siffra var det iaf)..

JAG VILL FLYTTA SÅ DET BARA SKRIKER OM DET!
Nån som vet av någon 2'a i Umeå som uthyres/ska uthyras?

Imorn åker ju babe till fjällen med sina arbetskompisar, själv ska jag åka ut till mormor och bo hos henne i helgen med Cassie. Det ser jag fram emot.

F E T.P U S S !



MÅNDAG MORGON



I helgen åkte vi till Lillsele på fredan och träffade alla där, även lilla Dennis med familj också :) var himla trevligt.
På lördagen hann jag knappt hem innan vi skulle åka till Sollefteå (jag & kattis) och parta till.
Har aldrig varit så lost i sollefteå som då, herre min je'.
kändes ungefär som om jag kommit in på hullsta disco igen, det var så himla litet (alltså yngre) folk och jag kände typ ingen. eller ja, det var ju några som kom fram och hälsade och det var ju kul :)
annars var det nog sista gången på rätt länge ajg går ut i sollefteå, kanske ska börja satsa på 1 gång/år, på cruisingen? känns som så iaf.
lillsollefteå.

Igår kom vi skitsent till umeå iaf, men med mig hade jag Cassie och jag var nöjd för det :)
men tror inte hon trivs överhuvudtaget i lägenhet, så det är nog i Ramneå hon hör hemma ändå!

Idag ska jag på intervju, är inte alls pepp för det alltså. menmen, we'll see. 
sen ikväll ska jag nog på bio med moster thereze, det blir nog "hur många lingon finns det i världen", gullfilm!

aja, jag bara babblar massa skit. nu ska jag åka på jobb, gruvar mig inför o lämna Cassie själv i lägenheten :( stackars liten!

men aja, ha en bra dag.
PUSS.


JAG BORDE HA ETT HELT OK CV ?



Idag ringde det en till man som ville jag skulle komma på intervju, dock en TJUGOTVÅ PROCENTIG-TJÄNST, har räknat ut att det är typ 37-38 timmar i veckan, uäh, inte alls mkt. Aja, men en fast anställning är ju faktiskt en bra anställning. Så jag tar det jag får. Blir intervjumåndag kl 14.30 ! like it, like it alot.

Jag må ju ha ett OK CV då folk ringer och vill iaf ha mig på intervju, det är ett stort plus!


Var är Kristoffer nu, nu vill jag åka och handla!


P U S S

JAG ÄR LUCY IN THE SKY, JAG ÄR HÖGT ÖVER MOLNEN




detta är stört.
  här sitter jag & vräker i mig godis (JÄVLA AS SOM JAG ÄR) blir så äcklad av mig själv. Varför gör jag aaalltid såhär mot mig själv? på hösten + vintern äter jag ju nada, går ner i vikt och blir smalare. men alltid alltid alltid på våren blir jag så sjukt matsugen och bara äter och öser i mig, går upp i vikt LAGOM till beach......usch!

men när lönen kommer ska jag troligtvis skaffa ett gymkort, börjar med 1 månad, och träna VARJE dag. jag ska börja äta riktigt. FÖR JAG, jag ska bli fit som fan inför beachen 2011.

Ska köpa nyttig mat ....

- grönsaker och äta sallad (gurka, tomat, vitkål, isberssallad + en god krydda) 
- steka äggvita
- kanske lite keso till
- för att få lite mer protein så ska jag äta kyckling eller kalkon (kalkon är ett magrare och bättre kött än kyckling).

Såklart får jag äta hur mkt frukt jag vill.
MEN FRÄMST, ska jag superträna, det är det allra viktigaste, för detta går inte utan träning.



hellu new body!

TIPS

MÅSTE skärpa mig.
Då jag får lön (beroende på hur stor den är) så ska ajg försöka köpa lite nyttig mat, och försöka gå på någon diet. usch vad jag blir äcklad av att se mig själv i spegeln med mindre kläder på img. fyfasen.
Kanske göra som Kissie och börja med barnmat? Haha, no shit.

Förresten är mitt torrschampo helt slut nu, har inte köpt nåt nytt. Så imorn blir det MJÖL i hårbotten, det har jag hört ska va toppen! och myyyyyyycket billigare än torrschampo i längden ;) TIPS TIPS!

kiss!

har så ont om bilder nu, men ni ska få nya när jag orkar lägga in dom.


DET DROPPAR IN



Hellu!
Jag kan ju faktiskt börja leva på detta vikarie-jobbet, det kan jag ju konstatera nu efter 6 veckors arbetande! Har faktiskt haft 1 dag ledigt, men det var pga att jag stängt av telefonen, "kände för lite ledighet själv" hehe.
Nu har jag en vecka till som jag fick reda på imorse, detta är i Holmsund, en ny förskola jag aldrig varit på, det är great!

Längtar till lönen kommer alltså, är helt pank nu så det bara skriker om det! Får bara för 11 dagar nu, men det är ju bättre än inget! Nästa lön kommer bli awesome tror jag :) fulltid!

I helgen var vi till faster och hennes man i Östersund, det var jag, pappa och Krille som åkte dit. Det var himlarns trevligt! ungefär som när man var liten och åkte dit :) gitarren togs fram senare på kvällen och det både sjöngs och det spelades! hörde faktiskt Krille ta sin första ton också, ett minne för livet ... ;)

aja, nu måste jag åka iväg, börjar 09.00!

GISSA VAD JAG SKA GÖRA IKVÄLL?! RIIIIIIIIIIIIDAAA !
det hade jag fkaitskt förträngt ! ehhe

ha en bra vecka nu, eller en bra måndag.
P.U.S.S

WALK AWAY WITH ME



Äntligen är det fredag. Bara för att jag har velat haft fredag hela veckan har den här veckan gått i slowmotion. Det har varit sjukt drygt.
Ikväll ska vi åka hem till Ramsele, finally! Har stannat i Umeå i 2 veckor, dvs 2 helger, och det finns inte så mkt och göra här. Visst, vi kan åka ut till mormor eller björn & anette, men man vill ju inte terra dom med att dyka upp hela tiden! Och sitta i en lägenhet hela dagen då det är underbart väder ute är inget som lockar.

Vi åker hem ikväll och imorn åker jag, Krille & pappa till Östersund för att hälsa på faster och hennes man :)
ska bli såå skönt, det ser jag faktiskt fram emot. Och, vi ska ta med oss Cassie dit, så hon får träffa cockerspanier- vovvarna Kex & Dylan.

Ha en bra helg, så får vi se om jag hinner skriva nåt mera.

Puss & kram



Det bästa jag gjort!
(låter som ett barn, men, haha, köpt henne menar jag och detta är sjukt med kärlek)


NEJ, NEJ, NEJ, NEEEEJ !



Don't tell me.
Går magsjuka lite överallt, även på jättemånga dagis jag är på och jobbar.
börjar ärligt talat må riktigt illa, är långt ifrån sugen på mat.
Säg snälla att jag inte åker på magsjuka, då dör jag.

snälla snälla snälla!

FAS TRE

Har gått in i fas 3. Blir fasen riktigt less och irriterad nu. Dom har fortfarande inte ringt. Blir så jäkla less när de lovar dyrt och heligt att de ska ringa hur det än blir, även om jag inte får jobbet, men icke! man förväntar sig ju för fasen att de ska ringa då. Dålig stil.

Om de inte ringer imorgon tänker jag faktiskt ringa dom på fredag, tycker verkligen det är SÅ dåligt. Jag vet ju redan nu att jag inte fått det, men tycker ju ändå att DOM borde förstå att man själv vill veta.
Det ska dom få veta om de inte hör av sig.

VILKEN BESVIKELSE


Har väntat och väntat hela dagen, när klockan slog 12.00 började det faktiskt knyta sig i magen, fasen så nervös jag blev. Klockan blev halv 1, klockan blev halv 2, klockan blev halv 3, och klockan blev halv 4 OCH!!!! jag slutade. Så jag åkte hem. klockan blev halv 5 och nu är klockan snart halv 6, så inget samtal fick jag idag.
Hatar när jag blivit lovad ett samtal och sen hör de inte av sig överhuvudtaget.
Men det är nog ett tecken på att jag inte fick jobbet.

Han sa dock att han skulle höra av sig hur som helst, även om jag inte fick det.. Så det är nog bara att hålla huvudet högt och fortsätta leta efter ett nytt jobb ..!


PUSS


RÖR PÅ FLÄSKET



Kom hem för ett tag sedan efter att ha powerwalkat runt sandbacka, 40 min tog det. Med täckbrallor och fet-jackan på, haha, gick lite trögare, men fick väl (förhoppningsvis) kanske bränna lite mer kaloris!
Har iaf aldrig nånsin känt mig så enormt tjock förut som jag gör nu, usch, jag rör ju inte på mig, har inga pengar att köpa gymkort, nada, känns såå jobbigt! Men snart kommer lilla lönen iaf. yay!

Under tiden som jag promenixat så tänkte jag lite på jobbet jag var på intervju på idag, jag kommer inte få det, jag har ställt in mig på det. Så jag kommer inte bli förvånad då han ringer imorgon och säger "tyvärr har vi tillsatt tjänsten nu med en annan sökande, lycka till". och ärligt tror jag inte att jag bryr mig, jag har ju redan nästan fulltidsjobb tack vare bemanningscentrum.

Ont i huvudet har jag haft nu i flera dagar. hate it.
ändå är jag så att jag gillar inte piller, så skippar alvedon, ipren, treo och allt och härdar ut istället.
det finns ju alltid en anledning då man har ont i huvudet, åtminstone är det så för mig.

Ville bara göra det klart. hehe.

Ha en toppen måndagkväll nu.
Snart fredag! (känns för övrigt som om det bara är måndag-fredag hela veckan! psykt!)

PUSS.


HAPPY ENDING ?


Lördagen - MELODIFESTIVALEN, vilken jävla skam. Erik sa'ade (som de så fint uttalade). skicka iväg ett pojkvasker som inte ens kan sjunga, jisses.

Söndagen - L.O.V.E.L.Y, vi åkte ut till ostnäs, jag Queenly och Yazze. Vi fiskade, åt mackor och drack varm choklad och åt chokladtoppar :) UNDERBART väder, jag älskar vår och sol! (fick dock ingen fisk, bara ett "napp" som släppte, gillar egentligen inte o pimpla).

IDAG - jag var på arbetsintervju, tror det fick rätt bra! frågorna på en jobbintervju som förskolelärare VIK. (på ett ungefär)....
- Vad har du för utbildning?
- Vad "får vi" för person om du skulle börja här? "typ berätta om dig själv".
- Vad vet du om vår förskola?
- Har du tillgång till bil och körkort?
- Vad gör du nu för något? (berättade att jag vikade på andra dagis)..följdfråga; Var nånstans har du vikarierat?
 
eh, sen minns jag tyvärr inga flera.. Det kändes rätt hyfsat, och när vi sa "hejdå" så sa rektorn innan jag gick att "du ska veta att du gjort ett gott intryck, så även om du inte skulle få detta jobb så får du garanterat något annat jobb"! grymt tyckte jag :)
Jag har iaf 33,333% chans att få det då vi bara var 3 stycken som hade blivit kallad på intervju :)
Jag måste iaf ha lyckats helt ok med mitt CV (Tack THEREZE!) eftersom jag iaf blev kallad!

jag vill såklart helst ha det, men jag förväntar mig inte att jag kommer få det, jag TROR inte jag kommer få det faktiskt. Äsch, Det får bli som det blir, jag har jobb i vilket fall som helst.

Får besked redan imorgon (tisdag) eftermiddag. Så we'll see! :)

fet puss

TRODDE ALDRIG JAG SKULLE SÄGA DETTA .....



Men..
                                        HEJA THE MONIKER!

(tror han kommer kunna vinna hela skiten med sin "glada och utstickande" låt!)


TAJT TVOERING


Nu har jag bestämt mig för VAD jag ska tatuera, och det känns riktigt shöön-t !
Det är en text, det kan jag iaf avslöja. Vet dock inte var den ska sitta, hur den ska se ut eller på vilket språk den ska vara på. Vill nog ha den på antingen engelska eller svenska, så folk förstår. För den jag har nu är på latin och det är såååå jobbigt när folk frågar hela tiden vad den betyder!

jag må säga att jag fattar inte varför jag gjorde den, jag ångrar den inte så, men den är ju egentligen helt meningslös den jag har. Nudas Veritas - Den nakna sanningen.
Den är på tok för liten och på helt fel ställe, nej, jag förstår mig inte på mig själv ibland.

Helst av allt vill jag ju göra nånting, typ krumelurer eller en bild eller nåt, är som så trist med text hela tiden. Men saken är ju den att man kan ju typ inte göra nåt eftersom det "går ut", det blir ju omodernt till slut, det blir ju aldrig en text.

aja, igår var en jäkligt bra kväll med Queenly och Yazemine. Ikväll får jag se vad det bliver :) hoppas på nåt liknande, förutom en utgång!

BIG KISS ON YOU GUYS.


HUR MAN SKA LEVA LIVET


Jag har kommit på vad jag ska göra för att jag ska bli nöjd med mitt liv.
Mitt viktigaste motto ärJAG VILL INTE DÖ OVETANDE.

..Och med det har jag kommit på världens bästa idé på hur jag ska göra.
Jag ska lägga upp en plan på allt jag vill göra, innan jag skaffar barn/ innan jag dör.

Det är hur grymt som helst!
och när jag skrivit klart den så ska jag lägga upp den här på bloggen, så får ni se!
Man lever ju trots allt bara En gång, så det gäller att ta vara på livet och verkligen göra det roligast möjligt.

Ett toppenbra tips till er också, för att inte bli en bitterkärring när ni är 32 år gammal/ 85 år gammal.


LEV LIVET.

(och med det menar jag, res, upplev sjuka saker, se saker, träffa nya människor, världen är rik på massor av saker vi aldrig kommer att få se om vi inte tar tummen ur arslet på oss själv! jag menar alltså absolut inte att fara o "ligga runt" eller så, för jag har då hittat min man, jag vill bara bli rikare på livet.)



Här är ett bra exempel på när jag levde livet i tre månader.
Saknar det ..

HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN



åh, verkar vara en heeeeelt underbar film! gud vad jag ska se den!
handlar om glada hudik-gänget! LOVELY.

OFF TO WORK




har nyss kommit hem igen efter att jag lämnat av Kristoffer och hans vän på deras jobb :) så nu bär det strax av för mig också (9-16.30). ska fixa iordning mig bara o kika klart på Big Brother- reprisen! :)

Vilken tycker ni är bäst i BB? Jag hejar ju lätt på Vanessa, Gurkan och Simon, haha! Fastän Vanessa varit lite lam nu på slutet, men om jag måste heja på nån "tjej" så hejar jag annars på Sanna!

sitter just nu i min rosa one-piece, önskar jag kunde ha på mig den varje dag på jobbet, åh så gött det vart!

och sa jag btw att intervjun jag skulle på är framskjuten till nästa vecka, jag som förberett mig så fruktansvärt bra! hehe, men det kan nog bli bra. jag tror inte jag kommer få det, men har iaf tagit mig till en intervju, då må ju mitt CV vara helt okej ändå!

aja. ha en toppenbra dag nu :)

BIG LOVE.
      Patricia


TIME TO GO


Nej, nu ska jag ta och röra på mig. Tänkte gå ut i solskenet och dra mig bort till firman för att se om mormor är där, kanske hon behöver hjälp med något? :)
Sen ska jag åka och handla some food!

Sen kommer Queenly, var åratal sen jag träffade henne (känns det som!)  så ska anordna en liten träff för oss, känns kul :)

puss på er!


LOVELY SITE



Helt underbar sida jag hittat. check it out!

www.soko.se

Köp, sälj och byt dina kläder, helt gratis !!!! gissa om dom fått en ny medlem idag? yeah babe!

big kiss!

Tavlamedlouise-kampanjyta


A DAY OFF

Fick en ledig dag idag, känns helt OK :) funderar bara på vad jag ska hitta på för skoj idag, by my self!

Har iaf hittat VÄRLDENS snyggaste skor. måste ha i sommar, love love love.
men hur som haver så faller jag bara för svart, och beige.


SÅ HETT I SOMMAR!

Vad tycks om dessa?
(finns även i grå) 17 cm klack.

Ruzac Black, SENSO.




...eller dessa?


Rigg Taupe, SENSO.




Wynn SAM EDELMAN.



Wilma black FUR SENSO.




SEN, vill jag bara påminna om att GREYS ANATOMY börjar onsdagen den 16'e mars igen, LÄNGTAR! :D

ha en bra tisdag! PUSS

BIKBOK


jobbat idag, hade stängning så jag slutade 17.30, vilket gick bra!
imorn är jag LEDIG, men jag är sjukt övertygad om att de kommer ringa imorgonbitti helt desperata, for sure!
så vi får se vad det bliver !

har fått ett erbjudande om att gå modevisning för bikbok nästa helg, men fasen o tusan! har ju bestämt med papi, mommie och krille att vi ska hälsa på faster i östersund då, såå typiskt! hoppas det dyker upp någon annan gång bara...!

killen jag ska komma på arbetsintervju till ringde idag också, och det blir framskjutet till nästa vecka, och han höll på att babbla om en masssssa andra intervjuer också, så suuuug säger jag. kommer säkert inte få det jobbet, men aja. jag kom ju till intervju iaf! det var ju bra gjort iaf.. menmen. allt känns så osäkert bara.


puss på er. har inget annat vettigt att skriva idag.




VÅREN ÄR HÄR


helt underbart väder har det varit i helgen, kan inte bli bättre! :)
jag o Krille har varit ute i Sand hela helgen, så skönt att haft lite yta att röra sig på! hehe.
Igår var vi först o fikade hos Lars & Elin, semla & kaffe, sen åkte vi ut till mormor och blev bjuden på sjukt god mat där, mmmmmm, sen åkte vi tillbaka till Sand, och var där ett tag och sen åkte vi tillbaka till Lars & Elin och spelade buzz och smådrack lite, väldigt trevlig kväll må jag säga!  :) det får göras om!

idag åkte vi in till stan, Krille skulle fixa med bilen och jag åkte tillbaka till lägenheten.
Idag toksaknar jag Cassie en massa!!!!

BTW, har ju fått ett samtal, och ajg ska på arbetsintervju nästa vecka, wjohoooo!
det känns riktigt spännande och jag hoppas, gud vad jag hoppas! :)
det är på en förskola jag ska börja jobba på då, som förskolelärare/barnskötare!
wish me luck!

nu ska jag bara ta't lugnt, ska dra mig ut o gå en sväng i det fina vädret!

big kiss



ÖVERFLÖD MED JOBB

helt sjukt vilken tur jag haft, people!
nu har jag avverkat 1 vecka på ett dagis (det bästa dagiset hittills, love it!) i Täfteå, kändes inge kul att få åka därifrån, har ju blivit så himla kär i alla små knattar! kändes inte alls nå kul. men vad ska man göra?
aja, men nu har jag FAKTISKT blivit efterfrågad/önskad av ett dagis jag redan varit på, dom vill att jag ska komma tillbaka och jobba (och där tyckte jag verkl att jag sög, kunde inte alls hantera barnen och kände mig bara sådär sjukt lat!) men dom tyckte väl att jag gjorde bra ifrån mig och jag ska nu få vara där i 2 veckor from. nästa vecka! det är ju sjukt bra! :) så efter det har jag jobbat totalt 5 veckor UTAN 1 dags ledighet, det är ju lite galet?
 
har iaf övervägt att kasta mig in i skolsalen igen. men vi får se hur det blir med detta. känns ju inge roligt att ha ett jobb där det är osäkert om jag ska få jobba eller inte varje vecka, man vet ju aldrig vilken inkomst man får, typiskt nog.

aja, nu ska ajg städa, tvätta och diska (inte diska, men den passade bara bra in i meningen! hehe)

ha det så bra nu.
Jag har världens bästa morbror iaf, och kusiner och morbrors sambo.
dom är bortresta så vi ska få låna deras hus (istället för minilägenheten vi har) över helgen :) med två små kissungar att mysa med! wie! så nu ska jag städa o dona för då K kommer hem drar vi!

FET PUSS PÅ ER.
ha en bra helg förövrigt.


NÅT ÄR GALET


Detta är sykligt. antingen är mina pris jag satt på kläderna för höga för snålisar (?) eller så är det fel på er klädsmak. nåt galet är det iaf, helt klart.
Om ni gillar nåt så kan ni väl ändå lägga in ett pris ni kan tänka er att betala för det, antingen via mail eller kommentar!

Aja, nog om er. har jobbat hela veckan på ett underbart dagis i Täfteå :) är nog bästa stället jag hamnat på skulle ajg tro! så vi får väl se om jag får nåt nästa vecka eller inte, nu när jag inte har någon bil längre..
menmen, i tisdags drog jag och Krille ut till Björn och Anette för o hälsa på, klippte av Björns långhår, vet inet om jag blev direkt nöjd men, jag är ju faktiskt en amatör-frisör, jag får skylla på det ! men det är alltid lika trevligt att träffa dom :) så vi satt och surra ett tag och sen hade Krille bråttom hem till Big Brother, så hemhem blev det.

Nu sitter jag o väntar på att K ska komma hem från träning så ska vi åka ut till Sand igen och säga hej :)

Allt är bra här än sålänge, MEN, jag behöver en vän och lite pengar så ajg kan skaffa mig ett gymkort! gimmie gimmie. är ju som så långtråkigt och bara gå hemma varje kväll, uäh.

äger ca 200;- som ajg ska klara mig på till den 27'e haha, good luck babe! ;-) sikken utmaning.

har iaf köpt en ny bok
som jag ska börja läsa.. nån som läst den?
verkar bra faktiskt!


RSS 2.0