För övrigt.

Idag har jag varit på återbesök hos läkaren med benet, vilket jag trodde skulle gå skitbra! Slutade med att jag gick hem med tusen tankar i huvet och var lite ängslig..

Tydligen är det nåt fel på mitt ben, vilket det vart från första början när jag bröt det i somras. Det läker troligtvis inte.
Han klämde och kände, jag reagerade för det gjorde gälet(!) ont. Berättade även att jag inte har kunnat springa sen innan jag gjorde illa mig. Det har gjort så ont när jag testat.
Då fick jag en sån där kommentar som man inte vill ha av en läkare "Det var verkligen märkligt"...
Tydligen så ska jag vara fit for fight redan efter 6(!) veckor, nu har det gått 2. Så jag skulle vänta ca 8 veckor till och om det fortfarande är samma sak blir jag gipsad... IGEN.
Vad det ska nyttja till vet jag inte.. Dessutom skulle jag gå med gips rätt länge då..
Men jag menar på att det borde egentligen inte spela nån roll om jag har gips nu eller om typ 2 år om det ändå inte läker? Självklart om jag skadar mig igen kan jag ju göra det ännu värre. Men blääh.
Var inte den nyheten jag ville ha! Nedrans ben alltså... Nu vill jag ha tillbaka det som det var i början av juli!!!!!

Bilden är inte mitt ben, men ganska precis där det blev brutet och ser ut så.
Vet tom. Vad benet heter i läkarspråk FIBULA! Jag har en fibulafraktur! YEAH!


Älskar verkligen den här bilden!


Shit

Jag har ju aldrig tävlat förut, och med det menad att jag måste skaffa mig tävlingskläder!
Har snokat runt lite nu och beställt mig en kavaj och ett par vita ridbyxor.. :)
Det bodde en Jacson-kavaj, den där ljusgrå på bilden, och ett par vanliga vita roping collection ridbyxor.. Mun dröm är ju att skaffa dom nya dyón minichapsen, croco! Dom är ju dödligt snygga...
Sen måste jag köpa mig ett nytt schabrak + luva och en tröja, och nya skor då min ena sko försvann (?!) efter att jag bröt benet i sommar.. Ingen som sett den?


Dagen med stort D!

Stora dagen är här, då Lillans debut-tävling är :) ska bli så nedrans spännande! Heja heja! Kl. 18:00 ikväll är första start! :) ska bli ap-roligt!


Fina!


In love

Fan vad jag är kär i min skrutta!
Hon är så snygg så jag dör!! Inte blir det sämre av att Nathalie är jätteduktignpå att fota och redigera heller.. Titta bara!!
Mera bilder kommer :))


Jahapp

De var de. Fått en spricka i gamla frakturen, troligtvis för att den inte var riktigt läkt ännu.. Jäkla skit.. Att det alltid ska vara nåt! Vi som skulle tävla på tisdag och allt.. :( nu får Hanna tävla båda klasser istället..
Just nu känner jag mig fan förföljd av otur!! Först skadar sig jag genom att bryta benet, sen skadar sig lillan när vi skulle på tävling - hon fick en hovböld, och nu när vi ska på tävling så skadar ju jag mig igen - självklart.. Jävla Skit!!!!!! :(
Så nu har man förbud att rida åtminstone 1 månad, men jag funderar på om jag ska rida den 30/10 då jag anmält oss till Vännäs träningstävling.. Får se hur jag känner mig i benet...

Och nu då jag är sjukskriven och inte får rida, får man göra de bästa av saken..


Äjkuten

Stämmer bra. Jag sitter på akuten! Flög av lillan igår efter en bockningsresa, landade på benet jag bröt i somras och nu gör det nedrans ont! Väntar på en ortoped som förhoppningsvis ska skicka mig vidare till röntgen.
Förhoppningsvis så är det bara en smäll så jag kan tävla på tisdag ändå.
Skakar som ett löv gör jag också, tror det är pga mina starka värktabletter jag tog imorse. Det ger skakningar och muntorrhet, Blä för tramadol..

Ha en fin onsdag. Tjing.


Tagga!

Laddar upp inför vår första tävling nu den 16/10.
Vi börjar lite smått med en tok-snygg kingsland piké! (ja, tävlingen är i ett uppvärmt ridhus!).
Blir 80 för min del, och igår lät jag Hanna provrida lillan nåt språng på 90cm och hon var fast ;) så nu ska hon tävla lillan i 90 också! Hur bra blir inte det?
Måste säga att hon rider fisan som en Gud! Jämarns vad duktig dom är ihop :-) jag kan inte bli lyckligare för att ha en sån fin vän och ryttare och även häst! Fina bästaste Ni!!!!! <3


RSS 2.0