Duktiga jag...!

Haha, herregud, kom just pa att jag har FAKTISKT en blogg, jag med!!
Jag skriver i borjan pa resan och nu skriver jag i slutet, det ar ju toppen :) Battre an sa kan det ju inte blii...
Men om ni ar sugen pa att lasa om resan sa far ni ga in o kika pa sjalva "res-bloggen"... www.livetpavift.blogg.se .

Jaja, Jag o Emma befinner oss just nu i Bangkok och bor pa D&D inn, ett hotell med pool, vilket ar tur som tusan, annars hade vi blivit fetless pa att vara i Bangkok i 1,5 vecka till... Vi aker hem natten mellan den 8-9 april och ar hemma den 9e april pa natten, kanns faktiskt ratt skont med tanke pa att jag o Emma bara gar o vantar ut tiden pa att fa aka hem just nu.

Kanns ocksa ratt skont att fa komma hem da det ar nya saker och ett nytt liv som vantar nu da skolan ar over.
Det verkar som om jag fatt praktik pa H&M i Umea och som tur ar sa har Krille jobb hos min morbror pa Willmans Dack sa da ska flytta dit till en liten lagenhet pa Haga, det kanns faktiskt otroligt kul, ser fram emot det!
Efter det far vi se vart framtiden bar en :)

                                          
Snart blir det jag & Krille sambos! Spannande kanns det, samtidigt lite laskigt, men det ska nog bli super :)



Just nu sitter jag o Ems pa ett internetcafe och vi har otroligt lite for oss, det kanske var just darfor som jag kom pa att jag FAKTISKT ocksa har en blogg!

Men resan har for ovrigt varit helt underbart och det absolut basta stallet vi hamnat pa ar sjalvklart Sihanouk Ville, Kambodja. Dit ska jag igen, helt klart.

Men nu tror jag inte att jag har saaa himla mycket annat att skriva har, vi ska nog ta o dra oss pa 7eleven och kopa lite gott o pysa upp till hotellrummet och kika om vi hittar nat bra som vi alltid har pa nagon av vara thailandska kanaler... For o ha det lite rooligt (eftersom vi inte forstar spraket) brukar vi stanga av ljudet och vara rosterna till alla kassa skadespelare, haha, det brukar ge oss ett gott skratt :)

Men som sagt, nu ska jag pysa.
Saknar er alla dar hemma, ni alla ar underbar!
Puss & Kram pa er, skot om er !

RSS 2.0