TELL ME HOW


Idag var sista dagen på dagis nr 1, åh vad det känns tråkigt, nu när jag kommit in i det mesta som ska göras, vart matvagnen ska, var man kastar soporna, hur man tröstar barn, hur man underhåller barn, hur man byter blöjer, och att man alltid ska tvätta händerna efter maten. känns faktiskt riktigt tråkigt när barnen väl vant sig vid mig.. dom frågade ju om jag kunde jobba imorgon också, men FASEN, jag ska ju till Holmsund och jobba, åh, annars hade jag SÅ gärna vilja vara kvar! :( typiskt också!

Men vem vet, kanske hamnar på ett ännu bättre ställe imorn, we'll see ! :)
haha, såklart glömde jag lämna in tidsrapporten också, det sista jag sa till killen jag jobbade med "ah, men då går jag hem nu då, och lämnar pappret i facket innan" och sen går jag raka vägen till hallen, tar på mig jackan och skor och går ut. HAHA. måste åka tillbaka dit imorn och lämna den, annars blir det ont om pengar..!
Sen gatt Krille jobba över, så morbror Björn kom och hämtade mig o skjutsade hem mig, annars hade det blivit 1 timmes promenad, så snällt av han :)

Krille har ff inte kommit hem, uuuuuuäh, jag som "älskar" att vara själv.
men han kommer nog snart :) får vi hoppas, mys ska det bli!

Allt känns faktiskt bra ändå här, jag har Krille som jag får träffa VARJE dag (lovely!!) och sålänge jag jobbar och står i är det verkligen asbra! det enda som fattas är att jag får hit en häst (!!!!) eller/och skaffar mig ett gymkort.. OCH att jag skaffar mig några kompisar, men hur fasen skaffar man sig nya kompisar på ett nytt ställe där man inte känner någon? hur har ni som flyttat till ett nytt ställe lyckas, eller har ni lyckats?

aja. nu ska jag hoppa in i duschen, håller på att somna sittandes..
puss på er

ha en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: Anette

Vad kul att du har trivts på dagiset! Men dom hade inte kunnat styra om då så att du kunde ha fått varit kvar där?

Tror att man får kompisar på det jobb man börjar på, eller många som flyttar för att studera lär ju känna sina studiekamrater... Så på nåt sätt lär du nog känna folk! Å sen så har väl kanske Krille lärt känna endel?

Kram

2011-02-16 @ 08:44:43
Postat av: Nathalie

Vet inte hur jag hittade din blogg, men... Kan ju inte påstå att vi känner varandra, men vi gick samma klass på gb ett tag. Bor iallafall också i Umeå nu, och känner nästan ingen heller, så vill du ses en sväng så säg till :)

2011-02-17 @ 13:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0