Bye bye money.

Har just nu ca 5000 kr, men bye bye, för idag ska vi åka in till stan o betala hyran, hemskt att det ligger på så jäkla mycket alltså!!!! menmen, vi ville ju ha lägenheten så vi får väl skylla oss själva.
Vi har inte hört nåt än om vi får dra av på hyran eftersom vi fick städa igenom HELA jävla lägenheten när vi kom, men vi tänker dra av pengar ändå, fastän vi inte hört nåt. DOM får skylla sig själv då, om man säger så.

HAHA, btw, har glömt o berätta en sjukt rolig sak som hände oss igår.
När vi skulle skjutsa in Emma till Linderud, när hon skulle jobba så hade vi parkerat bilen precis framför några container eftersom ALLA parkeringar var upptagen! vi gatt ju liksom ställa bilen nånstans? :s
så vi hade stått där korta stunder förut, så nu tänkte vi väl att ett dygn inte skulle ta så stor skada.
Så vi testade....

På morgonen fixade vi oss, sen gick vi ut till bilen, OHNO! Ser en gul lapp sitta under vindrutetorkaren, helvetehelvetehelvete bara ekade i våra huven, säg inte att det är en jävla böter, FAN.

Såhär stod det ...........



"Til eier av Svenskregistrert bil.
Du står ulovlig parkert her. Gjesteparkering er ca 100 m. lenger inn.
Ditt bilnr. er notert. Neste gang du står feil parkert her i sameiet blir du tauet bort.

Hilsen
P.vakten."

Under den tiden vi stod o läste lappen kom världens suraste gubbe fram o började skälla på oss, och
att vi hade en jääääävla tur att det inte var sophämtning för då hade dom bogserat bort bilen o vi skulle få betala 3000 norska kronor för att få ut den igen. HAHA.
Jag tände iaf till direkt o börja käfta tillbaka, sa att dt inte fanns nån parkering + ATT vi inte vi visste var gästparkeringen var, isf hade vi inte ställt oss där. idiotgubbe.
Sen iaf så när vi sa att vi bodde här blev han GENAST mkt snällare o medgörlig.

Efter vi skjutsat Emma o efter jag o Lydde vart på IKEA o kom tillbaka, ställde vi oss ju på gästparkeringen, o gick till vår ingång, så stod ju den där gubbjäveln såklart där, o SÅKLART skulle han ju börja prata med oss, nu var den en ny sak han kommit på att skälla på oss för. Denna gång var det att vi inte hunnit satt upp våra namn på postinkastet :P åååååååh, först sa han att vi GATT köpa en skylt för 150 norska kronor där våra namn stod, och att det var olovligt att sätta upp lappar. SEN, vart det helt plötsligt OK att sätta upp lappar OM vi skrev c/o före.
ååååååååh, jag tycker verkligen inte om honom.
Han var iaf vår vaktmästare och GARANTERAT att han skrev den där lappen som satt på bilen, eftersom vi har dubbdäck på bilen också, och det är inte tillåtet att ha det i Oslo.. Ofta en parkeringsvakt skulle missa det?

aja, det var det. Nu ska jag hoppa in i duschen.
puss på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0