Städtant!

Woho, igår så var som sagt Jag, Tina och Sandra till Sollefteå, jag ombesiktade bilen (som gick igenom, bra som faen) och dom andra tjejerna hade nåt stopp på arbetsförmedlingen. Sen gick vi o kikade på stan litegrann och sen drog vi o käka pizza på önsta, det var mys!
Sen skjutsade jag hem Sandra.

Jag o Tina hade så tråkigt igårkväll så vi gick in på OK och fråga efter en by-karta över ramsele, haha, o han kom såklart med en sarkastisk kommentar.
Vi fick ju såklart till oss en karta och drog iväg ut i skogarna utanför ramsele, hehe, vi kom till Myrdalen/Västvattnet och svängde förbi hos farfars bror och fikade lite. Sen drog vi vidare och kom till slut till vår sommarstuga ! Det blir till o dra till en ferre där i sommar med massa folk :)

Sen innan jag skjutsade hem Tina ville hon såklart visa dom fridlysta fina vitsipporna (elr vatusan dt heter?!) som växer en liten bit från henne. Så vi kikade på dom och sen åkte vi hem.

_____________________________________________

Idag klev jag upp halv tio och städade städade städade..... HELA DAN har jag städat!
Blev klar nyss för en liten stund sen, det enda jag hann med var köket och en liten del av vardagsrummet. Sen är det hallen, datarummet och putsa fönstren kvar, USCH så jobbigt o trist. Men har man inget annat att göra på dagarna så kan man väl..........

Ni som vet hur stökigt det brukar va hos oss, KIKA va snöggt dt bidde! :)

KÖKET.







VARDAGSRUMMET.


Nya ramar. Korten åkte upp på väggen!



Ett nyuppklistrat träd!

Men nu ska jag pysa igen. tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0